Στη Food Expo ο Σίμος Κεδίκογλου – Θερμή υποδοχή στον υφυπουργό από τις Ευβοϊκές επιχειρήσεις (pics)
Ειδησεις ευβοια

Στη Food Expo ο Σίμος Κεδίκογλου – Θερμή υποδοχή στον υφυπουργό από τις Ευβοϊκές επιχειρήσεις (pics)

Ο Σίμος Κεδίκογλου επισκέφθηκε μεταξύ άλλων όλα τα περίπτερα των ευβοϊκών επιχειρήσεων

Στην έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo παρευρέθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σίμος Κεδίκογλου.

«Κατά την επίσκεψή μου σήμερα στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη Food Expo – Greece, είχα την ευκαιρία να δω από κοντά πάνω από 50.000 ανώτερης ποιότητας και διατροφικής αξίας τρόφιμα και ποτά από 1.300 Έλληνες και ξένους εκθέτες!

Νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος που συνομίλησα με σημαντικούς εκθέτες-παραγωγούς οι οποίοι καταφέρνουν και αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητες του ελληνικού πλούτου και αναδεικνύουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες αγοραστές εντός και εκτός Ελλάδας.

Στον χαιρετισμό μου, τόνισα ότι ο πρωτογενής τομέας διαθέτει σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα και αποτελεί κεντρικό πυλώνα της αναπτυξιακής στρατηγικής την οποία έχουμε σχεδιάσει για τη χώρα. Δε παρέλειψα να αναφερθώ και σε έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους της οικονομίας καθώς τα προϊόντα της υδατοκαλλιέργειας είναι το πρώτο εξαγώγιμο προϊόν του πρωτογενούς τομέα.

Η ηγεσία του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έδωσε για μία ακόμη φορά δυναμικά το “παρών” στην ετήσια έκθεση. Ευχαριστώ τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία», δήλωσε Π Σίμος Κεδίκογλου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr