Στην πρώτη γραμμή οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Χαλκίδας – Κάλυψαν την ανάβαση Ριτσώνας
Ειδησεις ευβοια

Στην πρώτη γραμμή οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Χαλκίδας – Κάλυψαν την ανάβαση Ριτσώνας

Υγειονομική κάλυψη – Ανάβαση Ριτσώνας, 6 και 7 Απριλίου 2024

Στις 6 και 7 Απριλίου 2024, Εθελοντές Σαμαρείτες του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας, κάλυψαν υγειονομικά την 1η Πρωταθληματική Ανάβαση Ριτσώνας για το 2024, σε εκπλήρωση αιτήματος του αθλητικού σωματείου ΄΄ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ΄΄ (Α.Σ.Μ.Α.).

Η ανάβαση Ριτσώνας διοργανώθηκε με την συνεργασιατου Δήμου Χαλκιδέων και έχει την έγκριση της Ομοσπονδίας Αθλητισμού Ελλάδος – ΟΜΑΕ και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Η διοργάνωση συγκεντρώνει τις περισσότερες συμμετοχές αγωνιζομένων συγκριτικά με τις άλλες Πρωταθληματικές αναβάσεις και τους περισσότερους θεατές.

Οι Εθελοντές του Τμήματος με τον κατάλληλο υγειονομικό εξοπλισμό βρίσκονταν σε πλήρη ετοιμότητα να αναλάβουν και να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε περιστατικό προέκυπτε κατά τη διάρκεια της ανάβασης. Η δράση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχίαστέλνοντας το μήνυμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Το Τμήμα μας δέχτηκε ευχαριστήρια επιστολή απ’ το Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου (ΑΣΜΑ) για την αμέριστη συμπαράστασή μας, στην πραγματοποίηση ενός ασφαλέστατου και άκρως επιτυχημένου αγώνα.

Υγειονομική κάλυψη ΄΄ΡΑΛΛΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ΄΄ από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας

Την Κυριακή, 14 Απριλίου 2024, διεξήχθη το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χώματος 2024, στο Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων και στο Κύπελλο αυτοκινήτων Legends. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Θήβας.

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας ανταποκρινόμενο στο αίτημα του σωματείου ΄΄Ε.Λ.Λ.Α.Δ.Α.΄΄, συμμετείχε στην υγειονομική κάλυψη του αγώνα με Εθελοντές Σαμαρείτες, οι οποίοι στήριξαν τη δράση με το Διασωστικό όχημα και με επιπλέον υλικό.

Η υπηρεσία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και με τις καλύτερες εντυπώσεις από τους οργανωτές και αθλητές.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr