Στον διεθνή Τύπο ο Ευβοιώτης της Αυστραλίας κάνει έρανο για τις ζημιές στον Αλμυροπόταμο
Ειδησεις ευβοια

Στον διεθνή Τύπο ο Ευβοιώτης της Αυστραλίας κάνει έρανο για τις ζημιές στον Αλμυροπόταμο

Σε σχετική σελίδα στο internet, ο Δημήτρης που κατάγεται από Ελλάδα και μένει στην Μελβούρνη, εξήγησε πως το χωριό του στην Εύβοια έχει καταστραφεί από την κακοκαιρία Daniel και προέβη στον σχετικό έρανο

Θέμα στον Αυστραλιανό Τύπο έγινε η συγκινητική πρωτοβουλία του Δημήτρη Δαμιανού, Ευβοιώτη που ζει  στην Αυστραλία, να «τρέξει» τις διαδικασίες για να πραγματοποιηθεί έρανος συγκέντρωσης  χρημάτων για τους πλημμυροπαθείς στον Αλμυροπόταμο, που δοκιμάστηκε σκληρά από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel.

Οπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας της ομογένειας, Νέος Κόσμος, «επιθυμία του ομογενή κτιματομεσίτη ήταν και παραμένει να κάνει την διαφορά ως άνθρωπος»

Ευχάριστα σοκαρισμένος και ευλογημένος, νιώθει στο περιθώριο του δημοσιεύματος ο κος Δαμιανός, όπως δήλωσε σχετικά με ανάρτησή του στο Facebook.

Σε σχετική σελίδα στο internet, ο Δημήτρης που μένει στην Μελβούρνη, εξηγεί πως το χωριό του έχει καταστραφεί από την κακοκαιρία.

«Έχουμε πολλές οικογένειες και φίλους που έχουν επηρεαστεί βαθιά από αυτό.» εξηγεί χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως πρόκειται για ένα κατά βάση τουριστικό θέρετρο που στο τέλος της σεζόν έρχεται αντιμέτωπο με ένα μέγεθος καταστροφών και ζημιών που σαφέστατα δεν μπορεί να καλυφθεί από τα χρήματα που κερδήθηκαν κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Για αυτό λοιπόν πραγματοποιεί διαδικτυακό κάλεσμα για βοήθεια.

«Σας ρωτάω εάν μπορείτε να δωρίσετε ό,τι μπορείτε για χρήματα που θα σταλούν στο χωριό για να βοηθήσετε με τις τόσο απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης και αποκατάστασης» αναφέρει.

«Εμείς οι Έλληνες είμαστε γνωστοί για το φιλότιμο μας – μια λέξη που σημαίνει τόσα πολλά. Ώρα για προσφορά. Σας ζητώ να δώσετε ό,τι μπορείτε και να βοηθήσετε ό,τι μπορούμε να κάνουμε για να ελαφρύνουμε το βάρος πολλών από τους αγαπημένους μας πίσω στο σπίτι», καταλήγει.

Δείτε την σελίδα του εράνου εδώ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr