Θλίψη στην Εύβοια: Έφυγε από τη ζωή πρώην πρόεδρος Κοινότητας
Μια σημαντική απώλεια για την τοπική κοινωνία
Σε βαθιά θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία μετά την είδηση του θανάτου της Μαρίας Δούνα, μιας ιδιαίτερα αγαπητής συναδέλφου, συνεργάτιδας, φίλης και συνοδοιπόρου.
Η εκλιπούσα υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση την κοινότητά της, αφήνοντας πίσω της ένα σημαντικό αποτύπωμα προσφοράς και κοινωνικής δράσης.
Η πορεία της ως Πρόεδρος της Τ.Κ. Κρεμαστού
Η Μαρία Δούνα διετέλεσε Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κρεμαστού από το 2007 έως το 2014, μια περίοδο κατά την οποία εργάστηκε με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και την ενίσχυση της τοπικής κοινωνικής συνοχής.
Η παρουσία της στην αυτοδιοίκηση χαρακτηρίστηκε από ενεργό συμμετοχή, υπευθυνότητα και διάθεση προσφοράς προς τον τόπο της.
Η οικογένεια στο επίκεντρο της ζωής της
Πέρα από την αυτοδιοικητική της δράση, υπήρξε αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα. Με συνέπεια και δύναμη στάθηκε δίπλα στην οικογένειά της, στηρίζοντας τον σύζυγό της Στέλιο και τα παιδιά της, Κωνσταντίνα και Θανάση.
Δύσκολη μάχη με ασθένεια
Τα τελευταία χρόνια της ζωής της, η Μαρία Δούνα αντιμετώπισε μια σπάνια και ιδιαίτερα επιβαρυντική ασθένεια, η οποία περιόρισε σημαντικά την επικοινωνία της με τους οικείους της και την καθημερινότητά της.
Παρά τις δυσκολίες, όσοι τη γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο με αξιοπρέπεια και εσωτερική δύναμη μέχρι το τέλος.
Συλλυπητήρια μηνύματα – «Καλό ταξίδι στο φως»
Η απώλειά της προκάλεσε βαθιά θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Θερμά συλλυπητήρια εκφράζονται προς τον σύζυγό της Στέλιο και τα παιδιά της Κωνσταντίνα και Θανάση.
Με λόγια αγάπης και αποχαιρετισμού, οι οικείοι της εύχονται «καλό ταξίδι στο φως», αποχαιρετώντας μια γυναίκα που άφησε το στίγμα της στην τοπική κοινωνία και στις ζωές όσων τη γνώρισαν.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr