«Βούλιαξε» η Χαλκίδα από ποδηλάτες – Πόσοι συμμετείχαν
Ειδησεις ευβοια

«Βούλιαξε» η Χαλκίδα από ποδηλάτες – Πόσοι συμμετείχαν

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία μια τεράστια ποδηλατική γιορτή με παράλληλες εκδηλώσεις, με χιλιάδες θεατές και εκατομμύρια τηλεθεατές από 174 χώρες., που έγινε στη Χαλκίδα.
Όπως έγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός στο Facebook: «Αυτός ήταν ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 ΔΕΗ International Tour of Hellas με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να πρωταγωνιστεί:
 Στο «βασιλικό» 3ο ΕΤΑΠ που ολοκληρώθηκε στο Βελούχι της Ευρυτανίας, με την ανηφορική διαδρομή να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε διοργανωτές και ποδηλάτες!
– στο 4ο ΕΤΑΠ, που ήταν και το μεγαλύτερο σε μήκος της φετινής διοργάνωσης με εκκίνηση στη Σπερχειάδα και τερματισμό στη Χαλκίδα!
Καταφέραμε και πάλι να βάλουμε τον τόπο μας στο επίκεντρο ενός αθλητικού αγώνα με διεθνή απήχηση. Παράλληλα, έτρεξαν πολλές εκδηλώσεις σε Καρπενήσι, Σπερχειάδα, Λαμία, Λιβαδειά, Θήβα και Χαλκίδα για να έρθουν πιο κοντά τα παιδιά μας στο ποδήλατο και την οδική ασφάλεια.
Ευχαριστούμε τον αν Υπουργό Αθλητισμού Βρούτσης Ιωάννης, τη Cycling Greece, τους Δήμους, τους εθελοντές, τους χορηγούς και κυρίως κάθε Στερεοελλαδίτη που αγκάλιασε τη διοργάνωση και τη στήριξε με την παρουσία του!».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr