Διάκριση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Δίρφυς ΑΕ, Νίκου Σέρρα, στον θεσμό Manager of the Year 2022
Ειδησεις ευβοια

Διάκριση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Δίρφυς ΑΕ, Νίκου Σέρρα, στον θεσμό Manager of the Year 2022

Διάκριση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Δίρφυς ΑΕ στον θεσμό Manager of the Year 2022

Στην υψηλού επιπέδου διοργάνωση Manager of the Year 2022 βραβεύτηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Δίρφυς ΑΕ, Νικόλαος Σέρρας, σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η συγκεκριμένη βράβευση είναι ιδιαίτερα τιμητική, με δεδομένο ότι είναι αποτέλεσμα ψηφοφορίας επιτροπής 42 καταξιωμένων στελεχών της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Ο Πρόεδρος της Εταιρίας εμφιάλωσης νερού συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία Finance & Accounting Manager of the Year 2022, για την επιτυχημένη στρατηγική που εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, η Δίρφυς ΑΕ, μετά την εξαγορά του 51,00 % των μετοχών αυτής από τον Σέρρα Νικόλαο το 2016, κατόρθωσε να μειώσει σε ικανοποιητικό βαθμό τον υψηλό δανεισμό και κυρίως τον λόγο του δανεισμού προς τον κύκλο εργασιών, προχώρησε σε συμφωνία με τις τράπεζες μεταφέροντας όλες τις δανειακές συμβάσεις στην κανονική διαχείριση, κατέγραψε βελτίωση σε όλους τους οικονομικούς δείκτες, προχώρησε σε επενδύσεις ύψους 3,0 εκ. € αύξησης της παραγωγικής της ικανότητας ενώ στο τέλος του 2022 αναμένεται να εμφανίσει ανάπτυξη 30%, με την συνολική ανάπτυξη -από το 2016- να αγγίζει το 90%.


Στη διοργάνωση συμμετείχαν και βραβεύτηκαν μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες της χώρας υποδεικνύοντας το κύρος του θεσμού, αλλά και το απαιτητικό έργο της κριτικής επιτροπής του Manager of the Year 2022.


Ο Νικόλαος Σέρρας κατά την απονομή του βραβείου δήλωσε ότι : «Η εταιρεία πορεύτηκε τα τελευταία δύσκολα χρόνια προσηλωμένη στο επιχειρηματικό της σχέδιο. Τα οικονομικά μας αποτελέσματα, οι επενδύσεις σε πάγιο εξοπλισμό που μόλις ολοκληρώθηκαν, οι καλές σχέσεις με όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αλλά και η είσοδος στην μετοχική σύνθεση της Δίρφυς, ως στρατηγικού επενδυτή, της πιο επιτυχημένης βιομηχανίας παραγωγής αναψυκτικών στην Ελλάδα, της Λουξ-Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ μας δίνουν της αισιοδοξία να σχεδιάσουμε το όραμα μας για την εταιρεία».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr