Κακοκαιρία Φίλιππός: Ισχυρή σύσταση Στυλιανίδη – Μην μετακινήστε αύριο στην Εύβοια
Καιρός

Κακοκαιρία Φίλιππός: Ισχυρή σύσταση Στυλιανίδη – Μην μετακινήστε αύριο στην Εύβοια

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης Χρήστος Στυλιανίδης κάνει δηλώσεις για την εξέλιξη της κακοκαιρίας Φίλιππος.

O υπουργός Κλιματικής Κρίσης Χρήστος Στυλιανίδης, ζήτησε από τους πολίτες της Εύβοιας να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους αύριο Σάββατο 12 Μαρτίου, καθώς αναμένονται ακραία καιρικά φαινόμενα.

«Η κακοκαιρία δεν έχει τελειώσει. Η κακοκαιρία επιμένει και αύριο και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και πρέπει να λειτουργήσουμε με βάση το δυσμενέστερο σενάριο», ανέφερε ο κ. Στυλιανίδης και πρόσθεσε: «Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων τα έντονα φαινόμενα ξεκινούν αύριο από τη Μακεδονία και κατεβαίνουν με μεγάλη ένταση σε Αττική, Εύβοια, Πελοπόννησο».

Ο υπουργός σημείωσε πως πρέπει: «οι οδηγοί να έχουν αλυσίδες στην Αττική, στην Εύβοια, στη Φθιώτιδα, τη Φωκίδα και την Ανατολική Πελοπόννησο. Ισχυρή σύσταση για τους οδηγούς σε όλα τα βόρεια και ανατολικά προάστια της Αττικής να έχουν αλυσίδες, καθώς και στους κεντρικούς άξονες που οδηγούν σε αυτές τις περιοχές».

Ο Χ. Στυλιανίδης, τόνισε πως τα φαινόμενα θα είναι εξαιρετικά έντονα και στην Αττική και με ενδεχόμενο χιονόστρωσης και στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην έκτακτη ενημέρωση για τα ακραία φαινόμενα, ο κ. Στυλιανίδης γνωστοποίησε πως υπάρχει σχέδιο για την αποφυγή των φαινομένων που παρατηρήθηκαν στη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίδα», ενώ ενημέρωσε πως τόσο στην Αττική Οδό όσο και στη Νέα Οδό, θα απαγορευθεί από το πρωί του Σαββάτου η κυκλοφορία φορτηγών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr