Καιρός

Μαρουσάκης στο evima.gr: Το χιόνι θα «πνίξει» την Εύβοια – «Θα έχουμε σοβαρά προβλήματα»

Τι ανέφερε στο evima.gr o μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης, για την κακοκαιρία Ελπίδα που πλήττει την Εύβοια από τις πρώτες πρωινές ώρες.
Μαρουσάκης στο evima.gr: Το χιόνι θα «πνίξει» την Εύβοια – «Θα έχουμε σοβαρά προβλήματα»

Η «Ελπίς», όπως ονομάστηκε το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα μας πλήξει τις επόμενες ημέρες, θα ντύσει στα λευκά σχεδόν ολόκληρη την Εύβοια, θέτοντάς την ταυτόχρονα στον «πάγο», αφού το θερμόμετρο θα δείχνει μονίμως υπό το μηδέν.

Τσουχτερό κρύο και χιόνι ακόμα και σε περιοχές που δύσκολα «υποκύπτουν» σε τέτοια φαινόμενα, θα σημειωθούν και την Κυριακή. Μάλιστα ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης, μιλώντας στο evima.gr, προειδοποιεί για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ακόμη και για ολικό παγετό.

«Η Εύβοια θα δεχτεί πυκνές χιονοπτώσεις και ισχυρό παγετό σε πολλές περιοχές του Νομού. Η νέα κακοκαιρία θα έχει πολύ μεγάλη διάρκεια, γι αυτό και πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή, ειδικά στο επαρχιακό δίκτυο τις βραδινές και πρωινές ώρες, καθώς υπάρχει πιθανότητα ισχυρού παγετού. Θα έχουμε σοβαρά προβλήματα τις επόμενες ημέρες. Τα κύρια χαρακτηριστικά του πολικού κύματος, μπορούμε να εστιάσουμε στην μεγάλη διάρκεια. Θα ξεκινήσει από σήμερα τις απογευματινές ώρες και θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της άλλης εβδομάδας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρουσάκης στο evima.gr.

Καιρός Live χάρτης

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ