Έπεσε στο κενό και σώθηκε: Βρέθηκαν επάνω του 100.000 ευρώ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπεσε στο κενό και σώθηκε: Βρέθηκαν επάνω του 100.000 ευρώ

Σοκάρει η υπόθεση απόπειρας αυτοκτονίας ενός άνδρα 35 ετών ο οποίος έπεσε στο κενό από μπαλκόνι πολυκατοικίας στο Κολωνάκι

Σοκάρει η υπόθεση απόπειρας αυτοκτονίας ενός άνδρα 35 ετών ο οποίος έπεσε στο κενό από μπαλκόνι πολυκατοικίας στο Κολωνάκι κρατώντας μάλιστα χαρτονομίσματα που ανέρχονται στο ποσό των 100.00 ευρώ

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Πιο αναλυτικά, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου στην οδό Τσακάλωφ στο Κολωνάκι, όταν ο άνδρας βούτηξε στο κενό από μπαλκόνι κτιρίου, όμως,  για καλή του τύχη, η πορεία του προς το οδόστρωμα ανακόπηκε από τις τέντες καταστήματος και γλίτωσε τον θάνατο.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Αμεσης Δράσης, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο ο άνδρας μετφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στις τσέπες του βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό και συγκεκριμένα, φέρεται να είχε 100.000 ευρώ τα οποία πήρε αγκαλιά και πήδηξε με τα χαρτονομίσματα να σκορπίζονται στον αέρα.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το lawandorder.gr, η Αστυνομία αυτή την ώρα κάνει έρευνες στο σπίτι του και είναι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά στο πώς βρέθηκε στο κενό με τις ενδείξεις πάντως να δείχνουν ατύχημα κι όχι κάποια εγκληματική ενέργεια ή απόπειρα αυτοχειρίας.

Οι αστυνομικοί αναμένουν το «πράσινο φως» από τους γιατρούς για να του πάρουν κατάθεση, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες και να αποσαφηνιστούν τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr