ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυστηροί έλεγχοι στα διόδια: Μην επιχειρήσετε να φύγετε – Δείτε τι συνέβη

Κορυφώνονται οι αστυνομικοί έλεγχοι εν όψει του Πάσχα, στο πλαίσιο της απαγόρευσης των διαπεριφερειακών μετακινήσεων, με τα διόδια των εθνικών οδών Αθηνών - Κορίνθου και Αθηνών - Λαμίας, να βρίσκονται στο επίκεντρο.
Αυστηροί έλεγχοι στα διόδια: Μην επιχειρήσετε να φύγετε – Δείτε τι συνέβη

Αυστηροί έλεγχοι δεν γίνονται μόνο στα διόδια, αλλά και στους παραδρόμους των εθνικών οδών, ενώ ταυτόχρονα ελικόπτερα και drones μεταδίδουν την εικόνα της κυκλοφορίας στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, κυμαίνεται περίπου στα ίδια επίπεδα η είσοδος και η έξοδος των οχημάτων στις εθνικές οδούς Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας, τις τελευταίες έξι ώρες σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα της περασμένης εβδομάδας (την ίδια ώρα του Σαββάτου 17 Απριλίου).

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, από τα διόδια της Ελευσίνας, εξήλθαν 5.100 οχήματα, ενώ εισήλθαν 3.350.

Στα διόδια των Αφιδνών, τις τελευταίες έξι ώρες εξήλθαν 4.727, οχήματα, ενώ εισήλθαν 3.110.

Τέλος, όσον αφορά τα οχήματα, που έκαναν αναστροφή στα διόδια και γύρισαν πίσω, επειδή οι οδηγοί τους δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης, ήταν 60 από τα διόδια της Ελευσίνας και 42 από τα αντίστοιχα των Αφιδνών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ