Αυτός είναι ο 34χρονος που αποπειράθηκε να αποσπάσει από γιαγιά 175.000 ευρώ από
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο 34χρονος που αποπειράθηκε να αποσπάσει από γιαγιά 175.000 ευρώ από

Στη δημοσιότητα δίνουν οι αρχές τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες ενός αλλοδαπού άνδρα, μέλους εγκληματικής οργάνωσης, που αποπειράθηκε να αποσπάσει 175.000 ευρώ από ηλικιωμένη και συνελήφθη στην Πάτρα.

Τα στοιχεία του εν λόγω άνδρα δημοσιοποιούνται κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών.

Πρόκειται για τον:

ZHURAVEL ANDRI του SERGEY και της MARIA, γεν. 04/05/1990, στην Ουκρανία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τέλεσε, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τις αρχές

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2610695152 και 2610695140  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, είναι συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας μέχρι και τις 12/12/2024. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr