Άγιοι Ανάργυροι: «Έχω πάθει σοκ, έλα να ακούσεις, το ακούω live» – Νέο ηχητικό από τον διάλογο της Κυριακής με την Άμεση Δράση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιοι Ανάργυροι: «Έχω πάθει σοκ, έλα να ακούσεις, το ακούω live» – Νέο ηχητικό από τον διάλογο της Κυριακής με την Άμεση Δράση

Ένα ακόμα ηχητικό ντοκουμέντο έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή live news, από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα.

Στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο, που καταγράφηκε ενώ ο πρώην σύντροφος της Κυριακής Γρίβας μαχαίρωνε την άτυχη κοπέλα αλλά και αργότερα, αφού το κινητό της τηλέφωνο είχε μείνει ανοιχτό, ακούγεται η αντίδραση του τηλεφωνητή της Άμεσης Δράσης, ο οποίος φαίνεται πως θεωρούσε ότι ο δράστης είχε επιτεθεί στον φίλο της, που τη συνόδευε στο αστυνομικό τμήμα.

Ο τηλεφωνητής, που έχει «ξηλωθεί» από τη θέση του, ακούγεται να λέει «έχω πάθει σοκ, αν θες έλα να ακούσεις, το ακούω live».

Το νέο ηχητικό από τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα

Μετά από τον διάλογο που έχει γίνει ήδη γνωστός και αφού η Κυριακή Γρίβα μαχαιρώθηκε από τον 39χρονο δράστη, ο τηλεφωνητής συνέχιζε να ρωτά «με ακούτε;», ενώ από την άλλη πλευρά της γραμμής ακούγονται φωνές και κόσμος να λέει ότι τη μαχαίρωσαν.

Σε συνάδελφό του στο κέντρο Άμεσης Δράσης, ο τηλεφωνητής έλεγε «πήγε ο φίλος της να την προστατεύσει από τον πρώην σύντροφό της και έφαγε μαχαιριές», αφού φαίνεται πως πίστευε ότι ο φίλος της Κυριακής ήταν εκείνος που δέχτηκε τις μαχαιριές του 39χρονου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr