«Αγώνας δρόμου» για συνταξιούχο – Τον άφησαν χωρίς σύνταξη για ένα λάθος του 1982
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αγώνας δρόμου» για συνταξιούχο – Τον άφησαν χωρίς σύνταξη για ένα λάθος του 1982

Το λάθος που εντόπισε ο ΕΦΚΑ στα ένσημα και ο «Γολγοθάς» της οικογένειας του συυνταξιούχου

Νέα καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, η οποία αφορά έναν συνταξιούχο, ο οποίος έπαιρνε προσωρινή σύνταξη εδώ και 11 χρόνια. Συγκεκριμένα ο ΕΦΚΑ έκοψε τη σύνταξη από δικαιούχο, καθώς από την υπηρεσία εντόπισαν ένα λάθος το 1982 στα ένσημα.

«Περιμέναμε την εκκαθάριση και ήρθε το κόψιμο της σύνταξης. Ο σύζυγός μου έπαιρνε 400 ευρώ από το 2011, και τον Οκτώβριο του 2021, εντόπισαν ένα λάθος. Ακόμα δεν μας έχουν ζητήσει κάτι πίσω αλλά στην πορεία φαντάζομαι ότι θα μας ζητήσουν», ανέφερε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA», η κ. Μαρία, σύζυγος του δικαιούχου.

Το λάθος είναι της υπηρεσίας, και ο συνταξιούχος κάνει «αγώνα δρόμου». «Εδώ και 2,5 χρόνια πάμε από ΕΦΚΑ σε ΕΦΚΑ και άκρη δε βρίσκουμε. Δεν έβαλαν 69 ένσημα από δουλειές του, γιατί ήταν οικοδόμος, και έτσι μας έκοψαν τη σύνταξη, και δεν μας ειδοποίησαν. Έγιναν 2 επιτροπές στο Μαρούσι, οι οποίες δεν δέχτηκαν την ένστασή μας. Απευθυνθήκαμε και σε ανθρώπους που έχουν αναλάβει και μας είπαν ότι δε μπορούν να κάνουν κάτι», συμπλήρωσε η κ. Μαρία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr