Ακρίβεια: Συνάντηση Σπανού με τους προέδρους της εστίασης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακρίβεια: Συνάντηση Σπανού με τους προέδρους της εστίασης

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφειο του Φάνη Σπανού στη Λαμία.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση χθες στο Περιφερειακό Μέγαρο Λαμιας με τον Περιφερειάρχη Στερεας Ελλαδας κ. Σπανό Φάνη και τους Προέδρους Εστίασης Στερεάς Ελλάδας όπου συζητήθηκαν προβλήματα αλλα και η τραγική κατάσταση που έχει  βρεθεί  ο κλάδος δυο χρόνια  με την πανδημία και τώρα με την ενεργειακή κρίση που απειλεί τον κλάδο με αφανισμό.

Ο Περιφερειάρχης αναγνώρισε ότι όντως ο κλάδος έχει υποστεί την μεγαλύτερη ζημιά μέσα στην πανδημία και χρειάζεται στήριξη σε κεντρικό επίπεδο αλλά και σε περιφερειακό.

Συζητήθηκαν μεσοπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα μέτρα που πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα για την αποφυγή λουκέτων στον κλάδο,που σε επίπεδο Στερεάς δραστηριοποιούνται πάνω από 5.500 επιχειρήσεις.

Επίσης σημαντικο κομμάτι στην συνάντηση ήταν η υιοθέτηση από πλευράς Περιφερειάρχη πολλών προτάσεων του Συνδέσμου αλλα και η θετική του στάση απέναντι στο αίτημα του Συνδέσμου για ειδική θέση ¨Αντιπεριφερειάρχη Εστίασης¨.

Ο Συνδεσμος μας περιμένει άμεσα την ανακοίνωση και πραγματοποίηση κάποιων μεσοπρόθεσμων μέτρων που συμφωνήθηκαν με απώτερο σκοπό να μεταφέρουμε στα χιλιάδες μέλη και εργαζόμενους στον κλάδο της εστίασης Στερεάς Ελλάδας μια νότα αισιοδοξίας στις δύσκολες στιγμές της κρίσης που βιώνει ο κλάδος.  

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Προεδρος εστίασης του σωματείου Ξένιος ζευς Εύβοιας Βασιλης Ευθυμιου ,το μέλος Βασιλης χαρισης ,ο Προεδρος της Νέας εστίασης Λειβαδιάς Γιάννης Μουρτζουνης ,ο Προεδρος της Λαμιας Κωστας Καραγιώργος ο Πρόεδρος της Θηβας Παναγιώτης Χαρατσής και ο Προεδρος εστίασης Ανατολικής Φθιώτιδας Θανασης Στουρνάρας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr