Απίστευτο περιστατικό: Ξυλοκόπησε τους γείτονές του επειδή έκαναν γυμναστική
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο περιστατικό: Ξυλοκόπησε τους γείτονές του επειδή έκαναν γυμναστική

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος είχε διαφορές με το ζευγάρι, επειδή έκαναν θόρυβο την ώρα που έκαναν γυμναστική

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος είχε διαφορές με το ζευγάρι, επειδή έκαναν θόρυβο την ώρα που έκαναν γυμναστική στο διαμέρισμά τους, και αυτό στάθηκε αφορμή για να τους επιτεθεί.

Ένας 61χρονος άνδρας στον Βόλο έδειρε δύο γείτονες του, επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος που προερχόταν από το διαμέρισμα τους όταν έκαναν γυμναστική. Ο 61χρονος άνδρας κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για απλή σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συρροή και συκοφαντική δυσφήμηση. Επιπλέον καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή.

Συγκατηγορούμενη του 61 ετών άνδρα, ήταν και η σύζυγός του η οποία αθωώθηκε για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απλή σωματική βλάβη, ενώ στην υπόθεση κατέθεσαν πέντε μάρτυρες κατηγορίας και δύο μάρτυρες υπεράσπισης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 31 Μαρτίου 2020, όταν είχε ξεκινήσει το lockdown, στην είσοδο της πολυκατοικίας επιτέθηκε στην 46χρονη γυναίκα την έσπρωξε στον τοίχο, της έριξε αγκωνιά στο πρόσωπο, ενώ της πήρε το κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον την έσπρωξε με δύναμη στα κάγκελα της πολυκατοικίας και της έριξε άλλα δύο χτυπήματα με τον αγώνα στο πρόσωπο, προκαλώντας της μώλωπες και εκδορές στο πρόσωπο και στα χέρια.

Μόλις κατάλαβε τι συνέβαινε ο 49χρονος συγκάτοικος της γυναίκας, πλησίασε, τότε ο κατηγορούμενος τον έσπρωξε στα σκαλιά της πολυκατοικίας ενώ τον χτυπούσε σε διάφορα σημεία του σώματός του, προκαλώντας του θλαστικό ρεύμα στο κεφάλι, εκδορές στα χέρια και στο πρόσωπο, ενώ του κατέστρεψε το κινητό του τηλέφωνο, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι το ζευγάρι του επιτέθηκε πρώτο και η παθούσα επιτέθηκε φραστικά στη σύζυγό του. Επίσης είπε ότι είχε αγανακτήσει γιατί ο άνδρας και η γυναίκα έκαναν θόρυβο όταν έκαναν γυμναστική, θέμα για το οποίο κατέθεσε αναφορά στην Εισαγγελία.

Επιπλέον ο κατηγορούμενος είπε σε ηλικιωμένη γειτόνισσά του και στη γυναίκα που την προσέχει η οποία μένει στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, ότι ο άνδρας που χτύπησε, ήταν ψυχοπαθής με χαρτί ψυχιάτρου και ότι η ίδια θα πεθάνει από το κρύο γιατί δεν πληρώνει τα κοινόχρηστα. Τελικά, το ζευγάρι μετακόμισε από την πολυκατοικία, με ειδική άδεια, εν μέσω πανδημίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr