Αποκάλυψη σοκ για πρώην επιχειρηματία: Έβαλε «μέσο» συγγενή του Αρχιμανδρίτη για να γίνει παπάς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκάλυψη σοκ για πρώην επιχειρηματία: Έβαλε «μέσο» συγγενή του Αρχιμανδρίτη για να γίνει παπάς

Η υπόθεση του καταστηματάρχη που έγινε ιερέας για να γλυτώσει τα χρέη του έχει προκαλέσει σοκ στην Ελλάδα.
Δέκα χρόνια πριν, ένα κατάστημα με παπούτσια στη Πάτρα, στην οδό Μαιζώνος, ιδιοκτησίας γνωστού ατόμου στη πόλη, με παιδιά και καταγωγή από τη Δυτική Αχαΐα, έκλεισε οριστικά, προκαλώντας ερωτηματικά.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο έμπορος υποδημάτων έγινε παπάς στην Αθήνα. Τότε δήλωνε πως η κρίση δεν του επέτρεπε να συνεχίσει το επάγγελμά του κι επειδή πάντα είχε σχέση με την Εκκλησία, αποφάσισε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Θεού. Οι γείτονες έκαναν τον σταυρό τους, μαθαίνοντας πως ο άνδρας αποφάσισε να φορέσει τα ράσα.

Έγινε παπάς αφήνοντας υπέρογκα χρέη

Σύμφωνα με το pelop.gr, «έσκασε» κι άλλη «βόμβα». Μαθεύτηκε ότι μπορεί να έκλεισε το μαγαζί, μπορεί να φόρεσε ράσο στα Βριλήσσια, όμως άφησε πίσω του πάρα πολλά χρέη.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο εν λόγω έμπορος, με τη βοήθεια συγγενικού του προσώπου, αρχιμανδρίτη στην Αττική, χειροτονήθηκε κληρικός για να γλυτώσει από τον οικονομικό «Γολγοθά» που ανέβαινε, αφού χρωστούσε παντού. Έτσι μπορεί να κατέβασε ρολά, όμως αρκετοί προμηθευτές του τον έψαχναν από τότε.

Οι φήμες για τον ρασοφόρο σήμερα ξεκίνησαν από το 2012

Από το 2012 υπήρχαν πληροφορίες πως ο πρώην έμπορος έχει αφήσει χρέη και σε προμηθευτές του και μάλιστα στο μαγαζί του έφθαναν εξώδικα! Το περιβάλλον του πάντως ισχυριζόταν, τότε, πως θα προσπαθούσε να ξεπληρώσει πιστωτές ή προμηθευτές, όμως θα αργούσε γιατί από τη μία η κρίση και οι περικοπές στον μισθό του ως ιερέας και από την άλλη τα μεγάλα χρέη του δεν θα του επέτρεπαν να ξεμπερδέψει εύκολα. Και τελικά όσοι εκτιμούσαν ότι αυτό θα συνέβαινε, επαληθεύτηκαν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr