Αράχνη «μαύρη χήρα» τσίμπησε αγρότη – Η οδύσσεια για να βρεθεί αντίδοτο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αράχνη «μαύρη χήρα» τσίμπησε αγρότη – Η οδύσσεια για να βρεθεί αντίδοτο

Ο ασθενής είναι ένας αγρότης στο επάγγελμα από τη Βισαλτία, ο οποίος νοσηλεύεται, στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

Κρούσμα τσιμπήματος της μαύρης αράχνης, ή «μαύρη χήρα», όπως είναι γνωστή , σημειώθηκε το Σάββατο στις Σέρρες. Ο ασθενής είναι ένας αγρότης στο επάγγελμα από τη Βισαλτία, ο οποίος νοσηλεύεται, στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπως αποκάλυψε ο διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής Θεόφιλος Καλλινικίδης στο Epioges tv.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν άντρα, αγρότη στο επάγγελμα, από το δήμο Βισαλτίας, ο οποίος έφτασε το Σάββατο στο Νοσοκομείο των Σερρών με πόνους σε όλο του το σώμα. Οι γιατροί αμέσως αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για κάτι ασυνήθιστο και αμέσως κάλεσαν τον διευθυντή της κλινικής κύριο Θεόφιλο Καλλινικίδη, ο οποίος έφτασε εσπευσμένα και έκανε τη διάγνωση, καθώς στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει άλλα 3 παρόμοια περιστατικά. Όπως διαπιστώθηκε το τσίμπημα ήταν στο μηρό.

Αμέσως ξεκίνησε ένας μαραθώνιος για να παραγγείλουν το αντίδοτο, να φτάσει από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες με τον αέρα και τη δυνατή βροχή του Σαββάτου σε όλο το νομό.

Βέβαια και από αυτή την παράξενη ιστορία δεν θα μπορούσε να λείπει και η πινελιά της γραφειοκρατίας, καθώς η διαδικασία για τη διάγνωση για το τσίμπημα αράχνης σύμφωνα με τον κο Καλλινικίδη είναι γελοία, όπως εξηγεί στο Epiloges.tv. Ο ασθενής νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και είναι καλά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr