Αρνιακός στο evima.gr: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες στην Εύβοια – Προσοχή τις επόμενες ώρες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρνιακός στο evima.gr: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες στην Εύβοια – Προσοχή τις επόμενες ώρες

Ο Τάσος Αρνιακός δίνει όλες τις λεπτομέρειες στο evima.gr

Βροχερός ο καιρός σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της Eύβοιας. Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Τάσος Αρνιακός στο evima.gr.

Τα φαινόμενα στην Αττική και την Εύβοια θα είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρά και θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.

Αναλυτικά στην Εύβοια αναμένονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες από νωρίς το απόγευμα θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Θα πνέουν άνεμοι νότιοι-νοτιοδυτικοί, 4-5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Βαθμιαία μετά από το απόγευμα, οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους-βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν. Το θερμόμετρο θα δείξει από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός από τη Δευτέρα με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα Τρίτη (23-11-2021) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά διαστήματα στα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο και θα επεκταθούν, από τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και μετά το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα. Από το απόγευμα τα ισχυρά φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν, αλλά θα επηρεάσουν πρόσκαιρα την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και πιθανώς τη νύχτα την Αττική.

Την Τετάρτη (24-11-2021) τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός στη χώρα θα παρουσιάσει και νέα επιδείνωση την Παρασκευή (26-11-2021).

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr