Αξέχαστη βραδιά του ζεύγους Μητσοτάκη στην Μαρινέλλα – Το αγαπημένο τραγούδι του πρωθυπουργού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αξέχαστη βραδιά του ζεύγους Μητσοτάκη στην Μαρινέλλα – Το αγαπημένο τραγούδι του πρωθυπουργού

Τη Μαρινέλλα απόλαυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του έφτασαν στο ΝΟΧ και κάθισαν σε ένα μικρό τραπέζι στο μέσον του μαγαζιού, σιγοτραγουδώντας τις επιτυχίες της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού.

Όσα είπαν στο καμαρίνι Μητσοτάκης-Μαρινέλλα

Αμέσως μετά το πρόγραμμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι πήγαν στο καμαρίνι της Μαρινέλλας, φωτογραφήθηκαν μαζί της και είχαν μια θερμή κουβέντα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iefimerida.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τη Μαρινέλλα και της αποκάλυψε ότι έχει τουλάχιστον 5 χρόνια να βγει σε κέντρο τη νύχτα, ενώ της υποσχέθηκε ότι θα ξαναπάει.

Άλλωστε, το ρεπερτόριο της Μαρινέλλας είναι ανεξάντλητο, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως της είπε, την επόμενη φορά θα ήθελε να ακούσει ένα αγαπημένο του τραγούδι, που αγαπούσε πολύ και η μητέρα του Μαρίκα. Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το «Σ’ αγαπώ (όπως η μάνα το παιδί)», του Κώστα Χατζή και της Σώτιας Τσώτου, είναι ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια. Η Μαρινέλλα τού υποσχέθηκε ότι την επόμενη φορά θα του το τραγουδήσει.

Στο καμαρίνι ήταν και ακόμα μία μεγάλη κυρία του τραγουδιού, η Αλέκα Κανελλίδου, και όλοι μαζί είχαν μια μακρά κουβέντα, ενώ ο πρωθυπουργός εντυπωσιάστηκε, όπως είπε, και από το μαγαζί.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr