Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Γιατί ετοιμάζει εξώδικο προς όλα τα ΜΜΕ – Τι φοβάται
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Γιατί ετοιμάζει εξώδικο προς όλα τα ΜΜΕ – Τι φοβάται

Την σύνταξη εξώδικου προς όλα τα ΜΜΕ ζητάει ο γυναικοκτόνος των Γλυκών Νερών με στόχο να μην διαταράσσονται οι σχέσεις των δύο οικογενειών
Την σύνταξη εξώδικου με κοινοποίηση στον Άρειο Πάγο προς όλα τα ΜΜΕ ζητάει ο γυναικοκτόνος των Γλυκών Νερών Μπάμπης Αναγνωστοπούλος, με στόχο, όπως αναφέρεται, να μην διαταράσσονται οι σχέσεις των δύο οικογενειών.
Ο δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν φαίνεται πως είναι έξαλλος μετά την προβολή αποσπάσματος σε πρωινή εκπομπή που δείχνει την μητέρα του να τον απαρνείται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από «Το Πρωινό» έχει ζητήσει από τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, αφενόε να μην σχολιάσει ξανά την υπόθεση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αφετέρου να συντάξει εξώδικο με κοινοποίηση στον Άρειο Πάγο προς όλα τα Μέσα.

Τι ζητάει με το εξώδικο:

Το εξώδικο του καταδικασμένου για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, γίνεται διότι «θέλει να μην διαταράσσονται οι σχέσεις των δύο οικογενειών. Ο ίδιος το κάνει για το παιδί του και θα κάνει τα πάντα για το παιδί του, προκειμένου να μεγαλώσει σωστά με την αγάπη και των δύο οικογενειών».

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης είπε «πως στα χέρια μου δεν έχω κάτι και έχουν γίνει κουβέντες και προφανώς ισχύουν. Τώρα δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι άλλο».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr