Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η αποκάλυψη για τις κρυφές βιντεοκλήσεις με την κόρη του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η αποκάλυψη για τις κρυφές βιντεοκλήσεις με την κόρη του

Η αποκάλυψη που έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς για τον γυναικοκτόνο των Γλυκών Νερών

Σε μία μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε σε εκπομπή του Alpha, ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς.

Σύμφωνα τα όσα υποστήριξε ο δικηγόρος Θανάσης Χαρμάνης, έκανε λόγο για παράβαση των όρων επικοινωνίας των γονέων του συζυγοκτόνου με τη μικρή Λυδία.

Όπως έχει γνωστοποιηθεί, τις τελευταίες 5 μέρες κάθε μήνα η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μπορεί να βλέπει δια ζώσης της μικρή Λυδία, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο Θανάσης Χαρμάνης όσο καιρό είχαν τη μικρή Λυδία μαζί τους, έκαναν βιντεοκλήση με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από τη φυλακή για να την βλέπει.

Ο Αναγνωστόπουλος είχε κινητό στις φυλακές

«Κάναμε αυτό που συνέστησαν οι γιατροί. Να πάρει το παιδί και να φύγει γιατί την τελευταία φορά που οι γονείς του Μπάμπη είχαν πάρει τη μικρή Λυδία, το παιδί εκτέθηκε επί μισή ώρα στον ήλιο και οι πατρικοί παππούδες προσπαθούσαν να το βάλουν να μιλήσει με τον δολοφόνο της μητέρας της μέσα στη φυλακή, μέσω βιντεοκλήσης», είπε ο κ. Χαρμάνης σε πρωινή εκπομπή του Alpha.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση πάντως είναι πως ο Αναγνωστόπουλος είχε κινητό τηλέφωνο μέσα στη φυλακή, ενώ και στο παρελθόν έχει βρεθεί με τηλέφωνο στην κατοχή του και μάλιστα για τον λόγο αυτό η διοίκηση των φυλακών του είχε στερήσει τη δυνατότητα να εργάζεται για ένα διάστημα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr