Χαλκίδα: Για ποιο λόγο 85χρονη είναι άταφη εδώ και 8 μήνες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Για ποιο λόγο 85χρονη είναι άταφη εδώ και 8 μήνες

Η διαμάχη του γιου της 85χρονης με το νοσοκομείο Χαλκίδας έχει αφήσει τη γυναίκα άταφη ε΄δω και 8 μήνες

Μία αντιδικία πολίτη με το Νοσοκομείο Χαλκίδας έχει αφήσει μία γυναίκα άταφη εδώ και 8 ολόκληρους μήνες!

Πιο αναλυτικά, στις 7 Φεβρουαρίου έφυγε από τη ζωή μία 85χρονη γυναίκα στην κλινική κορονοϊού του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Ο γιος της όμως που διαφωνεί για την αιτία θανάτου ζήτησε τη διενέργεια νεκροτομής της οποίας το αποτέλεσμα μόνο φως δεν έριξε στην υπόθεση, με αποτέλεσμα η γυναίκα μετά από τόσο πολύ καιρό να μην έχει ταφεί ακόμα.

Φυσικά εάν αναφέρεται ως αιτία θανάτου ο κορονοϊός υπάρχουν και συγκεκριμένα μέτρα στην τέλεση της κηδείας αλλά και της ταφής και στον χορό της διαμάχης μπήκε τώρα και ο δήμος που δεν δίνει άδεια ταφής εάν η κηδεία δεν ακολουθήσει τα πρωτόκολλα κορονοϊού.

Ο γιος της εκλιπούσας απάντησε με μήνυση τόσο κατά του νοσοκομείου όσο και κατά του Δήμου!

Μέσα σε όλο αυτό το διάστημα έχουν γίνει άλλες δυο νεκροτομές με τον δικηγόρο της οικογένειας να υποστηρίζει ότι όταν εισήλθε στο νοσοκομείο η γυναίκα είχε άλλη σοβαρή λοίμωξη που οι γιατροί δεν της έδωσαν σημασία αφήνοντάς την χωρίς θεραπεία.

Η υπόθεση πλέον έχει πάρει την δικαστική οδό, όμως ας αναλογιστούμε απλά ότι λόγω γραφειοκρατίας  μία γυναίκα βρίσκεται μέσα σε ένα ψυγείο για παραπάνω από 8 μήνες…

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr