Χαλκίδα – Κάτοικος της Χαραυγής καταγγέλει στο evima.gr: «Ρομά ξυλοκόπησαν οικογένεια της περιοχής»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα – Κάτοικος της Χαραυγής καταγγέλει στο evima.gr: «Ρομά ξυλοκόπησαν οικογένεια της περιοχής»

Καταγγελία απέστειλε στο evima.gr κάτοικος του οικισμού "Χαραυγής" στην Χαλκίδα.

Καταγγελία απέστειλε στο evima.gr κάτοικος του οικισμού “Χαραυγής” στην Χαλκίδα.

Ο εν λόγο κάτοικος καταγγέλει ξυλοδαρμό από Ρομά σε οικογένεια της περιοχής της Χαραυγής και σημειώνει ότι παράνομα κατοικούν στη συγκεκριμένη περιοχή.

“Προχτές Τετάρτη σημειώθηκε ακόμα ένας ξυλοδαρμός οικογένειας στην περιοχή της Χαραυγής από ΡΟΜΑ που μας έχουν στείλει παράνομος στη γειτονιά. Οι ΡΟΜΑ ωστόσο πετούσαν και πέτρες στο σπίτι”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Φαίνεται πως η κατάσταση στην περιοχή της Χαραυγής έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις ανάμεσα στους κατοίκους της περιοχής και στους Ρομά.

Σοβαρές αναφορές από κάτοικο της Χαραυγής Χαλκίδας στο evima.gr είχαν γίνει και στο παρελθόν.

Σύμφωνα με email που λάβαμε ο συγκεκριμένος κάτοικος κάνει λόγο για κλοπή νερού, ρεύματος και καταπάτηση οικοπέδων από τους Ρομά.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Είμαι κάτοικος της Χαραυγής και αναγνώστης της σελίδας σας. Έχουμε τεράστιο πρόβλημα όπως φυσικά ξέρετε αυτές οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές τις καθημερινότητας…είναι πλέον όλα γνωστά…η κλοπή νερού και ρεύματος,η αυθαίρετη δόμηση σε καταπατημένα οικόπεδα και φυσικά τα τραγούδια στη διαπασών ανεξαρτήτου ώρας.  Η δήμαρχος Έλενα Βάκα και ο αντιδημάρχος Βασίλης Γουρνής είχαν υποσχεθεί ότι οι Ρομά θα απομακρυνθούν από την περιοχή δεν γίνεται τίποτα. Και όχι μόνο δεν γίνεται τίποτα αλλά εχθές προστέθηκε ακόμα ένα κοντέινερ. Είναι ενήμεροι όλοι οι φορείς και οι υπηρεσίες, δήμος, πολεοδομία, περιφέρεια και η αστυνομία που είναι η μόνη που καταβάλει προσπάθειες να επιβάλλει το νόμο δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα», αναφέρει κάτοικος της Χαραυγής στο evima με email που απέστειλε ζητώντας την βοήθεια των αρμοδίων αρχών.

Εικόνες από την Χαραυγή Χαλκίδας   

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr