Χαλκίδα: Πιέζει για τη μεταστέγαση των αστυνομικών υπηρεσιών ο Μάρκου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Πιέζει για τη μεταστέγαση των αστυνομικών υπηρεσιών ο Μάρκου

Συναντήσεις αντιπροσωπείας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Γεν. Γραμματέα και τον Αναπλ. Γεν. Γραμματέα, με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπάνο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας κ. Γεώργιο Κελαϊδίτη και την Δήμαρχο Χαλκίδας κα. Έλενα Βάκα.

Την 21-01-2022 και την 11-02-2022, πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχες συναντήσεις αντιπροσωπείας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Γεν. Γραμματέα και τον Αναπλ. Γεν. Γραμματέα, με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπάνο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας κ. Γεώργιο Κελαϊδίτη και την Δήμαρχο Χαλκίδας κα. Έλενα φάκα.
Κυρίαρχο ζήτημα των συναντήσεων αυτών αποτέλεσε η προσπάθεια εύρεσης και επιλογής κατάλληλων χώρων για μελλοντική υλοποίηση εργασιών υποδομής για την στέγαση όλων των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού μας καθώς και του Μεγάρου της Δ/νσης Αστυνομίας Ευβοίας.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπάνος και ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης, αφού εξέφρασαν την υποστήριξη τους στις προσπάθειες αυτές, δήλωσαν από την πλευρά τους ότι προτίθενται να συμμετάσχουν έμπρακτα σε όλες τις σχετικές κινήσεις και παραστάσεις για τον σκοπό αυτό, παρέθεσαν δε προτάσεις σχετικά με την εξεύρεση λύσης στο κτηριακό θέμα όλων των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού μας.

Ομοίως η Δήμαρχος Χαλκίδας κ. Έλενα Βάκα, αφού αναγνώρισε τα τεράστια προβλήματα στέγασης που αντιμετωπίζει η Έδρα της Δ/νσής μας, αλλά και τα τρέχοντα προβλήματα στάθμευσης των υπηρεσιακών οχημάτων, διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί έμπρακτος αρωγός στην επίλυση των χρόνιων αυτών προβλημάτων, προτάσσοντας λύσεις ως προς το Αστυνομικό Μέγαρο της Δ.Α. Ευβοίας,

Ως νέο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας θέλουμε να τονίσουμε ότι η βασική επιδίωξή μας για την μεταστέγαση των Αστυνομικών Υπηρεσιών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα, καθόσον πέραν του προφανούς οφέλους για τους συναδέρφους μας, θα εδραιωθούν συνθήκες με έντονο θετικό κοινωνικό πρόσημο.
Στην κατεύθυνση αυτή συνεχίζουμε την οικοδόμηση μιας νέας σταθερής, στενής και συνεργατικής σχέσης με τις Αρχές όλων των Βαθμίδων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διαβεβαιώνοντας ότι παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, θα εξακολουθήσουμε να βρισκόμαστε πάντα κοντά στους συμπολίτες μας και να τους υπηρετούμε με σθένος και αυταπάρνηση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr