Χαλκίδα – ΤΩΡΑ!: Λουκέτο στην εστίαση – Οι καταστηματάρχες παραδίδουν τα κλειδιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα – ΤΩΡΑ!: Λουκέτο στην εστίαση – Οι καταστηματάρχες παραδίδουν τα κλειδιά

Λουκέτο στην εστίαση βάζουν αυτή την ώρα στην Χαλκίδα οι καταστηματάρχες.

Σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 στον χώρο του παρκινγκ στα ‘’ΑΣΤΕΡΙΑ’’ στη ΧΑΛΚΙΔΑ, αυτή την ώρα μαζεύονται τα κλειδιά των επιχειρήσεων από το ΔΣ του ‘’ΞΕΝΙΟΥ ΖΕΥΣ’’ (προσκομίζετε ένα οποιοδήποτε κλειδί), και οι συνάδελφοι θα υπογράφουν τη σχετική ’’Δήλωση πρώην επαγγελματία Εστίασης’’ που θα τους δίδεται εκεί.

Τα κλειδιά και η δήλωση θα μπαίνουν σε ένα φάκελο (καλό θα ήταν να αποφεύγονται τα μπρελόκ) για να σταλούν προς την ομοσπονδία. Το γεγονός απαιτείται να προβληθεί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, και αυτό καλό είναι εκτός από το ΔΣ που το έχει επωμισθεί, να αναπαραχθεί το γεγονός και από τους συναδέλφους όσο καλύτερα μπορούν και με τα εργαλεία που νομίζουν (MME-social media κλπ).

Σε συνέχεια τις διαδικασίας αύριο Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα αποσταλεί στην Ομοσπονδία στην Αθήνα, όπως και το υλικό από όλα τα Σωματεία Εστίασης Πανελλαδικά.
Η Αντιπροσωπεία 99 Προέδρων-συναδέλφων και ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας θα παραδώσουν το υλικό με ψήφισμα στο Μέγαρο Μαξίμου σε ημερομηνία που θα καθοριστεί.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr