Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ σε Αμάρυνθο και Ερέτρια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ σε Αμάρυνθο και Ερέτρια

Την Παρασκευή 16 Απριλίου σε Ερέτρια και Αμάρυνθο από τις 8.00 έως 14.00 μμ

Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ σε Αμάρυνθο και Ερέτρια

Το Νομικό Πρόσωπο <<Δαφνηφόρος Απόλλων>> του Δήμου Ερέτριας στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ ενημερώνει πως θα πραγματοποιηθεί  διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους την Παρασκευή 16 Απριλίου σε Ερέτρια και Αμάρυνθο από τις 8.00 έως 14.00 μμ.

Τα σημεία παράδοσης θα είναι τα γραφεία του ΝΠΔΔ για τους δικαιούχους της Δ.Ε Ερέτριας και το Δημαρχείο Αμαρύνθου για τους δικαιούχους της Δ.Ε Αμαρύνθου.

Για την μείωση του κινδύνου συγχρωτισμού πολλών ατόμων που επιβάλλεται για λόγους δημόσιας υγείας εξαιτίας της πανδημίας οι δικαιούχοι κατά την προσέλευση τους στον ανοιχτό χώρο της διανομής θα πρέπει να φορούν μάσκα και να πειθαρχούν στις οδηγίες του προσωπικού διανομής σε σχέση με την τήρηση αποστάσεων μεταξύ τους.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα ενημερωθούν εγκαίρως ατομικά με γραπτά μηνύματα στο κινητό τους τηλέφωνο και θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων η σε περίπτωση ο δικαιούχος ανήκει σε ευπαθείς ομάδες υγείας (άνω των 65 ετών  κάτω των 65 με υποκείμενο νόσημα) μπορεί να παραλάβει τρίτος με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης (χωρίς το γνήσιο υπογραφής και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας).

Σε περίπτωση που κάποιος ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει εξαιτίας προβλημάτων υγείας η παράδοση θα γίνει στην οικεία του ωφελουμένου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΟΥΜΑΡΗΣ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr