Δήμος Ερέτρια: Ανακοίνωση για τον θάνατο του 14χρονου ποδοσφαριστή στο Γυμνό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Ερέτρια: Ανακοίνωση για τον θάνατο του 14χρονου ποδοσφαριστή στο Γυμνό

Ενημερωτική ανακοίνωση για το συμβάν με τον 14χρονο ποδοσφαιριστή στο Γυμνό εξέδωσε ο Δήμος Ερέτριας, όπου εκφράζει τα συλλυπητήρια του για το χαμό του νεαρού αγοριού

Ενημερωτική ανακοίνωση για το συμβάν με τον 14χρονο ποδοσφαιριστή στο Γυμνό εξέδωσε ο Δήμος Ερέτριας, όπου εκφράζει τα συλλυπητήρια του για το χαμό του νεαρού αγοριού.

«Κατά τη διάρκεια αγώνα στο πλαίσιο τουρνουά ποδοσφαίρου, την 24η Ιουνίου 2022, στο γήπεδο Γυμνού, ένας παίκτης της ομάδας ΠΑΟ Ρουφ, ηλικίας δεκατριών ετών, έχασε τις αισθήσεις του. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των υπευθύνων της διοργάνωσης του αγώνα, του πληρώματος του ΕΚΑΒ, αλλά και των Ιατρών του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου, όπου μεταφέρθηκε, δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή. Η νεκροψία και νεκροτομήθα δείξουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο Δήμος Ερέτριας συγκλονισμένος από αυτό το τραγικό γεγονός εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και απευθύνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στην ομάδα του μικρού ποδοσφαιριστή για τον αδόκητο χαμό του».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr