Δήμος Ερέτριας: Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Ερέτριας: Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει στους φετινούς υποψηφίους των Πανελλήνιων Εξετάσεων ο δήμαρχος Ερέτριας

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει στους φετινούς υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων ο δήμαρχος Ερέτριας Ιωάννης Δημητρόπουλος, με την αφορμή της ανακοίνωσης των βάσεων.

«Με την ευκαιρία της σημερινής ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες μαθητές που το όνειρό τους για ανώτατες σπουδές έγινε πραγματικότητα. Η επιτυχία αυτή είναι η δικαίωση μιας επίπονης προσπάθειας αλλά και η απαρχή επίτευξης νέων στόχων. Μπροστά τους ανοίγεται μια νέα σελίδα γεμάτη γνώση και εμπειρίες.

Συγχαρητήρια, όμως, αξίζουν και στους μαθητές που φέτος προσπάθησαν, αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν. Πρέπει να γνωρίζουν ότι το εμπόδιο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας διαφορετικός δρόμος για το μέλλον που τους περιμένει. Το σημαντικό είναι να διατηρήσουν την πίστη στον εαυτό τους και να συνεχίσουν να προσπαθούν.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς που υποστήριξαν σταθερά και ακούραστα τα παιδιά σ’ αυτή τη δύσκολη διαδρομή.

Εύχομαι, λοιπόν, σε όλους τους νέους να υποστηρίξουν με πάθος την επιλογή τους για το μέλλον και να τύχουν της σταδιοδρομίας που ο καθένας ονειρεύεται για τον εαυτό του.

Καλή πρόοδο σε όλους!»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr