Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος Έλληνας καταζητούμενος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος Έλληνας καταζητούμενος

Παραδόθηκε στις Αρχές ο νεαρός Έλληνας που «φωτογραφήθηκε» από τους συλληφθέντες ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη.

O επονομαζόμενος ως «Αθηναίος» ήταν ο μόνος από τους κατηγορούμενους που δεν είχε έδρα τη Θεσσαλονίκη. Οι πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες ανέφεραν ότι μετά τη δολοφονία του Άλκη είχε «κατέβει» στην Αθήνα, ωστόσο όλο αυτό το χρονικό διάστημα κρυβόταν στη συμπρωτεύουσα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν πραγματοποιήσει πολλές έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου στην Αθήνα. Μάλιστα, είχαν γίνει έφοδοι σε χώρους όπου θα μπορούσε να βρίσκεται, ενώ δεν ήταν τυχαία και η έρευνα που είχε γίνει προ ημερών σε κεντρικό σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια.

Το πρωί, σε δηλώσεις του στον Σκάι, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκοςς, χαρακτήρισε ως ζήτημα τιμής την απονομή δικαιοσύνης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτοντας ότι μέσα στην ημέρα αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο που φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr