Δολοφονία Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του Μπάμπη μετά την ομολογία του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του Μπάμπη μετά την ομολογία του

Μετανιωμένος για τη δολοφονία τς 20χρονης Καρολάιν δηλώνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα από τα κρατητήρια στη ΓΑΔΑ.

Ο 33χρονος πιλότος, μέσω του δικηγόρου του Βασίλη Σπύρου, φέρεται να είπε: «Είμαι μετανιωμενος για την πράξη μου, θέλω να τιμωρηθώ».

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα σε βάρος του πιλότου

Ποινική δίωξη για δυο κακουργήματα και δυο πλημμελήματα ασκήθηκε σε βάρος του 33χρονου πιλότου που ομολόγησε ότι σκότωσε την σύζυγο του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά πριν από περίπου ένα μήνα.

Ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσας σε ήρεμη και της κακοποίησης ζώου, καθώς όπως είναι γνωστό σκότωσε το σκυλάκι της οικογένειας καρφώνοντας το στα κάγκελα της περίφραξης του σπιτιού.

Τα πλημμελήματα για τα οποία του ασκήθηκε δίωξη είναι αυτά της ψευδούς καταγγελίας επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και της ψεύδους κατάθεσης κατ´ εξακολούθησηλόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς θεωρείται ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του (πιλότος) και της οικονομικής του επιφάνειας.

Επιπλέον, κρίθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εξαιτίας του τρόπου που σκότωσε την Καρολαιν αλλά και εξαιτίας του ότι παραπλάνησε τις αρχές με ψευδή στοιχεία που δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές.

Πηγή – Newsbomb

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr