Δωρεά εξοπλισμού στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας από την Ε.Α.Υ. Ευβοίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεά εξοπλισμού στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας από την Ε.Α.Υ. Ευβοίας

Σημαντική κίνηση από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας, θέτοντας από την πρώτη στιγμή ψηλά τον πήχη ως προς τις επιδιώξεις της για την αναβάθμιση του εξοπλισμού και της εκπαίδευσης που πρέπει να απολαμβάνει ο Ευβοιώτης Αστυνομικός, εξασφάλισε κατόπιν ενεργειών της, την δωρεά πομποδεκτών στην Δ.Α. Ευβοίας καθώς και αναγκαίου σύγχρονου εξοπλισμού για το Γραφείο Εκπαίδευσης της Δ.Α. Ευβοίας.

Συγκεκριμένα την 13-09-2022 και στο γραφείο του Διευθυντή Αστυνομίας Ευβοίας Ταξίαρχου κου. Γερογιάκομου Αθανασίου παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή κου. Αγιασοφίτη Κωνσταντίνου, του Αστυνομικού Υποδιευθυντή κου. Κουκουβίνου Κωνσταντίνου και του Προϊσταμένου του Γραφείου Εκπαίδευσης της Δ.Α. Ευβοίας Αρχ/κα Χάρλα Γεωργίου, παραδόθηκαν : τριάντα (30) πομποδέκτες για τις ανάγκες όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α. Ευβοίας καθώς και εξοπλισμός airsoft για τις αναβάθμιση της εκπαίδευσης.

Ειδικότερα παραδόθηκαν: Δύο (2) υποπολυβόλα MP-5 και τέσσερα (4) πιστόλια Glock17 τύπου AIRSOFT τα όποια είναι πιστά αντίγραφα των υπηρεσιακών όπλων, τέσσερεις (4) πιστολοθήκες, τέσσερα (4) γυαλιά προστασίας, τέσσερα (4) μάσκες προστασίας, δύο (2) αορτήρες, μία (1) θήκη μεταφοράς, κ.α. παρελκόμενα τους όπως πλαστικά σφαιρίδια και δοχεία αερίου. Η προσφορά εξασφαλίστηκε με την αντίστοιχη αρωγή των εταιρειών του νομού μας «Proton Power & Light» και «CHALKIS SHIPYARDS S.A.» οι οποίες αφουγκράστηκαν τις ανάγκες μας και έκαναν πράξη την παροχή στον Ευβοίωτη Αστυνομικό των προαναφερθέντων μέσων.

Τους Ευχαριστούμε και να είναι βέβαιοι ότι αυτή τους η προσφορά θα επιστρέψει στο πολλαπλάσιο στην Ευβοιώτική κοινωνία… Από την πλευρά μας ως Ένωση είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η προσφορά θα βοηθήσει το έργο των συναδέλφων μας και θα αναβαθμίσει την παρεχόμενη εκπαίδευση με νέα εργαλεία οδηγώντας την σε υψηλότερα standard αφού προσφέρουν ρεαλιστικότερη και ασφαλή εξάσκηση στους εκπαιδευόμενους, εξάσκηση απαραίτητη για την προστασία από τους κινδύνους του ίδιου του αστυνομικού αλλά και των συμπολιτών μας… Συνεχίζουμε στοχεύοντας ψηλά για όλους τους συναδέλφους μας!!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr