Έμποροι της Ερέτριας σε Γεωργιάδη:  Δώστε μας μια σανίδα σωτηρίας….  Καταστρεφόμαστε….
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έμποροι της Ερέτριας σε Γεωργιάδη: Δώστε μας μια σανίδα σωτηρίας…. Καταστρεφόμαστε….

Τι αναφέρουν στην επιστολή που του απέστειλαν

Πυρά κατά του υπουργού Ανάπτυξης και από το Σωματείο επαγγελματιών καταστηματαρχών Ερέτριας μετά την απόφαση του click away την οποία ανακοίνωσε και βρίσκει αντίθετο τον εμπορικό κόσμο.

Διαβάστε την επιστολή που απέστειλαν στον Άδωνι Γεωργιάδη:

Κύριε Υπουργέ,

Δυστυχώς πήρατε μια απόφαση που μόνο σε κυβέρνηση σωστή δεν παραπέμπει.
Η απόφαση της λειτουργίας της αγοράς με το click away αφορά ΜΟΝΟ το 15% καταστημάτων που έχουν e-shops. Εκεί που ήμασταν ένα βήμα πριν , μας δώσατε μια και μας στείλατε στην απόλυτη καταστροφή. Στον θάνατο μας.
Διαμαρτυρόμαστε έντονα για τη σημερινή απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης.Ναι εννοείται ότι προέχει η υγεία αλλά σε δεύτερο βήμα έρχεται η οικονομία. Και χωρίς πραγματική οικονομία δεν υπάρχει επιβίωση στην Ελλάδα.
Δυστυχώς ο Χριστουγεννιάτικος τζίρος χάθηκε.Οπως χάθηκε και το προηγούμενο Πάσχα,όπως θα χαθεί ως φαίνεται και το τωρινό πασχα.Καθιστούμε την κυβέρνηση υπεύθυνη και για την υγεία μας και για την οικονομική μας επιβίωση και την καλούμε να αναλάβει την ευθύνη της απόφασής της. Ζητάμε να αποσύρετε άμεσα την απόφαση σας για click away και να ανοίξετε την αγορά όπως έχετε αφήσει ανοιχτές τις τράπεζες, τα σουπερμάρκετ, τα λεωφορεία, τα αεροπλάνα και άλλα και κάθε μέρα γίνεται το αδιαχώρητο.Αν το κάθε κατάστημα βάζει δυο-δυο πελάτες δεν νομίζουμε ότι θα ξεπεράσουμε όλο αυτό που γίνεται τώρα σε ότι έχει μείνει ανοιχτό.

Η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει τις επιχειρήσεις εκείνες που είναι αδιανόητο να λειτουργήσουν με αυτό το σύστημα.Είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο.

Δώστε μας μια σανίδα σωτηρίας….
Καταστρεφόμαστε….

Σωματείο επαγγελματιών καταστηματαρχών Ερέτριας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr