Είπαν το τελευταίο αντίο στον 15χρονο που πνίγηκε στη Χαλκιδική
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν το τελευταίο αντίο στον 15χρονο που πνίγηκε στη Χαλκιδική

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα έγινε η κηδεία του 15χρονου που έχασε τη ζωή του σε παραλία των Νέων Φλογητών.

Σε ένα ιδιαίτερα βαρύ κλίμα, οδύνης και πόνου γράφτηκε ο επίλογος για την τραγωδία που σημειώθηκε στη Χαλκιδική, με ένα 15χρονο αγόρι να πνίγεται ενώ κολυμπούσε.

Συγγενείς και φίλοι του μικρού Τάσου, βρέθηκαν στο Λιποχώρι της Σκύδρας για να πουν το τελευταίο αντίο στο 15χρονο παιδί που έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής.

Δεκάδες φίλοι και συμμαθητές του άτυχου παιδιού, αδυνατώντας να πιστέψουν πως έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή ο 15χρονος, κρατούσαν λευκά λουλούδια, ενώ υποβασταζόμενοι έφτασαν στην εκκλησία οι γονείς του άτυχου παιδιού, για να πουν το τελευταίο αντίο στο μοναχοπαίδι τους.

Πνιγμό έδειξε η νεκροψία

Λίγες ώρες πριν την κηδεία, ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στο σορό του άτυχου 15χρονου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι από την έρευνα που έκαναν οι ιατροδικαστές φάνηκε ως αιτία θανάτου ο πνιγμός.

Παράλληλα, οι ειδικοί αναμένουν και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να ρίξουν «φως» στις συνθήκες του θανάτου.

Έτσι θα απαντήσουν στο ερώτημα που θέτουν φίλοι και συγγενείς του άτυχου παιδιού, για το αν συνέβη κάτι μέσα στο νερό που δεν του άφησε περιθώρια αντίδρασης.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την παρέα του 15χρονου, δεν κολυμπούσαν μακριά από την ακτή, ενώ κανείς δεν ανησύχησε όταν τον είδαν μπρούμυτα μέσα στο νερό, καθώς νόμιζαν ότι τους έκανε πλάκα.

Ο 15χρονος είχε καταγωγή από το Λιποχώρι Σκύδρας και μαζί με τους φίλους του αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μία μονοήμερη εκδρομή στην περιοχή της Χαλκιδικής, προκειμένου να απολαύσουν τα τελευταία μπάνια του καλοκαιριού.

Στην περιοχή της Χαλκιδικής έφτασαν με τουριστικό λεωφορείο και στη συνέχεια η παρέα των παιδιών έκατσε σε ένα beach bar των Νέων Φλογητών για να κολυμπήσουν και να περάσουν όμορφες στιγμές.

Ήταν περίπου 12 το μεσημέρι όταν οι ώρες διασκέδασης της παρέας των ανηλίκων μετατράπηκαν σε εφιάλτη. Οι φίλοι του άτυχου παιδιού φέρεται να αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όσο εκείνος βρίσκονταν μέσα στο νερό, περίπου τέσσερα μέτρα από την αμμουδιά, όταν του μιλούσαν και δεν ανταποκρίνονταν. Στην αρχή πίστεψαν πως ο 15χρονος τους έκανε πλάκα, όμως τα γέλια σταμάτησαν απότομα μόλις κατάλαβαν ότι ο φίλος τους βρίσκονταν στο νερό χωρίς τις αισθήσεις του.

Το άτυχο παιδί όταν βγήκε στη στεριά ήταν ήδη νεκρό και παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν από τους λουόμενους και τους ανθρώπους της περιοχής, οι οποίοι έσπευσαν για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και του έκαναν ΚΑΡΠΑ, δυστυχώς δεν μπόρεσε να επανέλθει στη ζωή. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήταν ήδη αργά.

Δυστυχώς, στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών όπου μεταφέρθηκε ο 15χρονος απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr