Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 22χρονος που αποπειράθηκε να απαγάγει 16χρονη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 22χρονος που αποπειράθηκε να απαγάγει 16χρονη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 22χρονος που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να απαγάγει μία 16χρονη στο Χαϊδάρι, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Ο νεαρός αρνήθηκε ότι προσπάθησε να αρπάξει την 16χρονη και φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι μετά από βραδινή έξοδο στην Ελευσίνα με φίλους χάθηκε στους δρόμους του Χαϊδαρίου και απευθύνθηκε για πληροφορίες στην κοπέλα.

«Δεν έχω καμία σχέση με όσα με κατηγορούν»

«Δεν έχω καμία σχέση με όσα με κατηγορούν. Όλα συνέβησαν στις 06.30 τα ξημερώματα, όταν με το αμάξι προσπαθούσα να βρω τον κεντρικό δρόμο και να γυρίσω στο σπίτι μου. Ρώτησα τη 16χρονη για να μου δείξει το δρόμο και αυτή το παρεξήγησε και με έβρισε χυδαία. Για αυτό και της έριξα ένα χαστούκι, κάτι που μετανιώνω. Όμως δεν έχω καμία σχέση με όσα μου καταλογίζουν, όπως φαίνεται και στην ιατροδικαστική», ανέφερε κατά πληροφορίες στην απολογία του.

Η υπεράσπισή του επικαλέστηκε τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, τα οποία αναφέρουν «μικροεκδορά και ασήμαντη σωματική βλάβη δια θλώντος αμβλέος οργάνου».

Ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν στον νεαρό κατηγορούμενο δύο περιοριστικούς όρους:

υποχρεωτική εμφάνιση σε ΑΤ μία φορά το μήνα και
απαγόρευση να προσεγγίζει τη γειτονιά της 16χρονης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr