Επίδομα παιδιού: Πότε καταβάλλεται η 4η δόση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα παιδιού: Πότε καταβάλλεται η 4η δόση

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πληρωθεί η 4η δόση για το επίδομα παιδιού Α21 από τον ΟΠΕΚΑ

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πληρωθεί η 4η δόση για το επίδομα παιδιού Α21 από τον ΟΠΕΚΑ δίνοντας μεγάλη ανάσα σε χιλιάδες οικογένειες που περιμένουν να πιστωθούν τα χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό από τον ΟΠΕΚΑ το επίδομα παιδιού Α21 θα πληρωθεί μέσα στον Σεπτέμβρη και ειδικότερα την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου.

Πότε είναι οι επόμενες πληρωμές

Οι επόμενες πληρωμές που θα γίνουν από τον ΟΠΕΚΑ είναι οι εξής:

  • την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022
  • την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022
  • τη Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού, θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Για την πληρωμή του Σεπτεμβρίου η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού έκλεισε στις 9 Σεπτεμβρίου 2022 προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής της 4ης δόσης.

Μέσω ΗΔΙΚΑ η αίτηση

Στην ιστοσελίδα της ΗΔΙΚΑ μπορείτε να ενημερωθείτε αν είστε δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού, καταχωρώντας τους προσωπικούς σας κωδικούς Taxisnet.

Το μπόνους των Χριστουγέννων

Σύμφωνα με όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, μέσα στον Δεκέμβριο και πριν τα Χριστούγεννα πρόκειται να χορηγηθεί μίαμιση επιπλέον δόση επιδόματος παιδιού στους δικαιούχους Νοεμβρίου. Το ποσό της ενίσχυσης ανέρχεται σε 105 ή 63 ή 42 ευρώ για κάθε παιδί για το πρώτο και δεύτερο παιδί, ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος, και σε 210 ή 126 ή 84 από το τρίτο και για κάθε επόμενο παιδί. Οι δικαιούχοι ανέρχονται σε περίπου 700.000, με περισσότερα από 1 εκατ. παιδιά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr