Επιμελητήριο Εύβοιας: Διεθνής προβολή της Εύβοιας στην Έκθεση Τουρισμου «ΙΜΤΜ 2022» (pics)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιμελητήριο Εύβοιας: Διεθνής προβολή της Εύβοιας στην Έκθεση Τουρισμου «ΙΜΤΜ 2022» (pics)

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Στην διεθνή έκθεση Τουρισμού “IMTM 2022” συμμετείχε το Επιμελητήριο Εύβοιας.

Ο Φορέας συμμετείχε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στην 28η διεθνή έκθεση Τουρισμού “IMTM 2022” – που έλαβε χώρα στο Τελ Αβίβ το χρονικό 29-30 Μαρτίου 2022 – μέσω επιχορηγούμενης επιχειρηματικής αποστολής έξι επαγγελματιών του Νομού, εκπροσώπων συλλόγων του τουριστικού κλάδου.

Επικεφαλής της αποστολής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ήταν ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα Τουρισμού, Αθλητισμού Ηλίας Μπουρμάς.

Το περίπτερο της Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, πολλοί tour operators και δημοσιογράφοι του Ισραήλ, οι οποίοι είχαν απευθείας επαφές με τους επιχειρηματίες και τους εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου του Νομού μας.

Παράλληλα, το Επιμελητήριο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργάνωσαν σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Ισραήλ, εκδήλωση για την προβολή και την προώθηση της βόρειας Εύβοιας με κεντρικά πρόσωπα τον μέχρι πρότινος προπονητή της Maccabi Tel Aviv Γιάννη Σφαιρόπουλο (https://www.youtube.com/watch?v=o9e-wPxZ89E) και την καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Γλυκερία (https://www.youtube.com/watch?v=kKpjCYvtAKI).

Την εν λόγω εκδήλωση την οποία τίμησε με την παρουσία του και ο Ισραηλινός “θρύλος” του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, Doron Jamchy, παρακολούθησαν περίπου 30 tour operators και πολλοί δημοσιογράφοι του τουριστικού και του αθλητικού ρεπορτάζ, οι οποίοι θα αναμεταδώσουν το σχετικό οπτικό και ηχητικό υλικό προβολής της βόρειας Εύβοιας στα ΜΜΕ της χώρας τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr