Έρχεται ξανά καλοκαίρι – Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία το επόμενο Σαββατοκύριακο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται ξανά καλοκαίρι – Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία το επόμενο Σαββατοκύριακο

Προς το καλοκαίρι εξακολουθεί να κοιτάζει ο καιρός

Σημαντική βελτίωση θα παρουσιάσει, σταδιακά, ο καιρός από μεθαύριο, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, και μάλιστα το επόμενο Σαββατοκύριακο θα θυμίζει… καλοκαίρι, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.

Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα από την Τετάρτη και στην Αθήνα το θερμόμετρο θα δείξει 32 βαθμούς Κελσίου, με ασθενείς ανέμους έως 2 μποφόρ.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, πάντα στην Αθήνα, η θερμοκρασία θα παραμείνει στους 31-32 βαθμούς, αλλά το Σάββατο, σύμφωνα με την πρόβλεψη του meteo, θα φτάσει ακόμα και τους 36 βαθμούς Κελσίου, με ηλιοφάνεια.

Ανάλογη εικόνα και στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει σταδιακά, τους ανέμους να πνέουν έως 2 μποφόρ και το θερμόμετρο να δείχνει 33 βαθμούς Κελσίου το Σάββατο.

Στη Λάρισα, δε, ο καιρός θα θυμίζει καλοκαίρι όλη την εβδομάδα, με το θερμόμετρο να δείχνει 37 βαθμούς Κελσίου τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο.

Αρναούτογλου: Ανεβαίνει η θερμοκρασία στις 18-19 Σεπτεμβρίου

«Προς το καλοκαίρι εξακολουθεί να κοιτάζει ο καιρός με πρόσκαιρη έξαρση μάλιστα της ζέστης το ερχόμενο Σαβ/κύριακο 18-19 του Σεπτέμβρη, όπου η θερμοκρασία στο εσωτερικό της ηπειρωτικής Ελλάδας δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τοπικά και τους 33 βαθμούς Κελσίου!!», ανέφερε, από την πλευρά του, σε ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr