Εύβοια: Ασυνείδητοι γεμίζουν τους κάδους απορριμμάτων με ξερόκλαδα και χώματα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Ασυνείδητοι γεμίζουν τους κάδους απορριμμάτων με ξερόκλαδα και χώματα

Η απερίσκεπτη κίνηση πολιτών σε χωριό της Εύβοιας να γεμίσουν τους κάδους απορριμμάτων με χώματα και ξερά χόρτα και κλαδιά

Την οργή της προέδρου της Κοινότητας Αγίων Αποστόλων του δήμου Κύμης Αλιβερίου Μαρίας Τσάκου προκάλεσε η κίνηση κάποιων ασυνείδητων πολιτών να πετάξουν στους κάδους απορριμμάτων στοίβες από ξερόκλαδα και χόρτα.

Χώματα και ξερόκλαδα γέμισαν οι κάδοι απορριμμάτων στους Αγίους Αποστόλους με αποτέλεσμα κανένας να μην μπορεί να πετάξει τα σκουπίδια του στους κάδους που προορίζονται για αυτή την χρήση και όχι για ξερά χόρτα και κλαδιά. Την απερισκεψία κάποιων πολιτών ανέδειξε η πρόεδρος της κοινότητας με μία οργισμένη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μου λέτε γιατί κράζω…Νομίζετε ότι θέλω να προσβαλω κανέναν??? Όχι.. βέβαια…. αλλά κάποιοι από εσάς δεν σέβεστε τιποτα….οι εργαζόμενοι στο αποριματοφορο δεν είναι ζώα…να μαζεύουν και τα χορτάρια με τα χώματα που καθαρίζουμε τις αυλές μας…έλεος..πια ..όποιον πετύχω….και μη μου πείτε….που να τα πετουσατε??» αναφέρει η Μαρία Τσάκου στην ανάρτηση που έκανε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr