Εύβοια: Φρίκη!!! 51χρονος υπάλληλος ιδρύματος ΑμεΑ κατηγορείται για ασέλγεια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Φρίκη!!! 51χρονος υπάλληλος ιδρύματος ΑμεΑ κατηγορείται για ασέλγεια

Η Ασφάλεια Χαλκίδας και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 51χρονο

Φρίκη έχει προκαλέσει η καταγγελία, ότι 51χρονος υπάλληλος σε ίδρυμα στην Εύβοια, ασελγούσε σε βάρος νεαρής γυναίκας με ειδικές ανάγκες που φιλοξενείται στο συγκεκριμένο χώρο.

Ο 51χρονος, φέρεται ότι εντοπίστηκε από συνάδελφό του, να ασελγεί στη νεαρή γυναίκα με νοητική υστέρηση, ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία.

Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία όταν έγιναν αντιληπτοί, η κοπέλα απομακρύνθηκε τρομαγμένη, ενώ εκείνος συνέχισε να αυτοϊκανοποιείται.

Η Ασφάλεια Χαλκίδας και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 51χρονο, ο οποίος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για «κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση».

Παράλληλα, γίνεται έρευνα αν προέβη σε τέτοιες φρικιαστικές πράξεις και σε βάρος άλλων κοριτσιών – τροφίμων ΑμεΑ του Παραρτήματος.

Η κοπέλα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να γίνει ιατροδικαστική εξέταση και να διαπιστωθεί αν είχε υποστεί ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή, ενώ ο 51χρονος έχει συλληφθεί, σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Μιλώντας στο tvStar, ο  πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς, στο οποίο ανήκει η δομή της Χαλκίδας, Δημήτρης Δρακάκης, τόνισε πως κινήθηκε αστραπιαία στέλνοντας την υπόθεση στην ελληνική δικαιοσύνη.
«Δεν ανέχομαι τέτοια αποκρουστικά, νοσηρά φαινόμενα να συμβαίνουν σε προνοιακή δομή, ανέφερε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr