Εύβοια: Γυναίκα έκλεβε μέρα μεσημέρι στη Χαλκίδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Γυναίκα έκλεβε μέρα μεσημέρι στη Χαλκίδα

Συνελήφθησαν (3) άτομα σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, για υποθέσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής

Συνελήφθησαν (3) άτομα σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, για υποθέσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής.

Συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια της Τρίτης 10/5 σε περιοχές της Βοιωτίας, της Εύβοιας και της Φθιώτιδας, συνολικά τρία (3) άτομα, κατηγορούμενα, κατά περίπτωση, για υποθέσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών,  χθες το μεσημέρι στην Οινόη Βοιωτίας, ένας αλλοδαπός, ο οποίος κατά τη διάρκεια ελέγχου, εντοπίστηκε να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, άνευ πινακίδας κυκλοφορίας, στερούμενος σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης. Όπως προέκυψε, τον Σεπτέμβριο του 2021 είχε δηλωθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας η κλοπή της μοτοσικλέτας και κατασχέθηκε, προκειμένου να αποδοθεί στον νόμιμο κάτοχό της.

Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα μία ημεδαπή, η οποία κατελήφθη επ’ αυτοφώρω να προσπαθεί να διαρρήξει, με τη χρήση κατσαβιδιού που κατασχέθηκε, κερματοδέκτη από ηλεκτροκίνητο σταθερό παιδικό μηχάνημα.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, χθες το απόγευμα στη Λαμία μία ημεδαπή, η οποία όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει χωρίς να γίνει αντιληπτή, ένα κινητό τηλέφωνο, ιδιοκτησίας αλλοδαπού. Το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή της, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr