Εύβοια – Κριεζά: Κατακραυγή για το ξύλο μεταξύ 2 μαθητών – Τι λέει η μητέρα του ανήλικου τραυματία στο evima.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια – Κριεζά: Κατακραυγή για το ξύλο μεταξύ 2 μαθητών – Τι λέει η μητέρα του ανήλικου τραυματία στο evima.gr

Τα υπόλοιπα παιδιά παρακολουθούν το ξύλο, ενώ σε κάθε χτύπημα ξεσπούν σε επευφημίες.

Ένα ακόμα βίαιο περιστατικό μεταξύ δύο μαθητών της Β’ Γυμνασίου Κριεζών σημειώθηκε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Συγκεκριμένα δύο ανήλικοι μαθητές αφού είχαν σχολάσει από το Γυμνάσιο Κριεζών και βρίσκονταν στην πλατεία του χωριού μπροστά στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, άρχισαν να λογοφέρουν και ξαφνικά ξεκίνησαν να παίζουν ξύλο με αποτέλεσμα ο ένας να πέσει αναίσθητος στο έδαφος.

Τα υπόλοιπα παιδιά παρακολουθούν το ξύλο, ενώ σε κάθε χτύπημα ξεσπούν σε επευφημίες.

Τα περισσότερα από τα παιδιά που βρίσκονται μπροστά στο περιστατικό, όχι μόνο δεν προσπαθούν να χωρίσουν τους δύο ανήλικους, αλλά καταγράφουν το βίαιο περιστατικό με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η μητέρα του παιδιού που σωριάστηκε στο έδαφος μίλησε αποκλειστικά στο evima.gr και μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής: «Είμαι πραγματικά συγκλονισμένη με το θλιβερό αυτό συμβάν που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του παιδιού μου. Αμέσως μόλις συνέβη το ανήλικο παιδί μου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου διότι έφερε χτυπήματα μετά από μπουνιά στο σαγόνι και χτύπημα στο κεφάλι καθώς μετά τη μπουνιά χτύπησε σε τοίχο. Μετά από την εξέταση των γιατρών επιστρέψαμε στο σπίτι μας και δεν πήγαμε ποτέ στο νοσοκομείο. Ο γιος μου είναι καλά στην υγεία του,  έχει τις αισθήσεις του και καταδικάζω την δημοσιοποίηση του βίντεο με το ανήλικο παιδί μου. Ζητώ να σταματήσει η αναπαραγωγή του συγκεκριμένου βίντεο διότι θα κινηθώ νομικά», σημείωσε η μητέρα του ανήλικου τραυματία.

Την ίδια έντονη είναι η κατακραυγή για το συγκεκριμένο περιστατικό από πολίτες της περιοχής.

Χαρακτηριστικά σχολιάζουν στα σόσιαλ

  • Πιο συγκεκριμένα έγινε στην Πλατεία Κριεζών μπροστά στην εκκλησία…τα παιδιά είναι από το γυμνάσιο Κριεζών όπου μετά το σχόλασμα μαζεύονται εκεί πετούν δυναμιτάκια καθημερινά και όπως φαίνεται παίζουν και ξύλο. Το πιο λυπηρό είναι ότι διασκεδάζουν κιόλας βλέποντας τους να χτυπιούνται…Αυτές είναι εικόνες ντροπής. Την λέξη ΠΑΙΔΕΙΑ δυστυχώς δεν την μαθαίνουν στα σχολεία πια.
  • Δυστυχώς έχουν ξεφύγει τα πράγματα. Τα παιδιά μας αν δεν μάθουν να σέβονται να αγαπάνε να εκτιμάνε την κάθε ζωή πάνω σε αυτή την γη …και όλα αυτά πρέπει να τα διδάξουμε εμείς οι γονείς αλλιώς δεν υπάρχει ελπίδα
  • Να στέλνεις το παιδί σου σχολείο και να στο μαζεύει ασθενοφόρο για να γελάσουν μερικά κω……δα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr