Εύβοια: Λεηλάτησαν καμένο εξοχικό και πούλησαν τη λεία τους!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Λεηλάτησαν καμένο εξοχικό και πούλησαν τη λεία τους!

Άρπαξαν όσα μεταλλικά αντικείμενα βρήκαν και τα μετέφεραν σε μάντρα ανακύκλωσης - Συνελήφθη ο ένας σπό τους δύο δράστες

Έρμαια στις διαθέσεις κάθε λογής επιτήδειων έχουν γίνει τα σπίτια που καταστράφηκαν από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές στην Εύβοια και παραμένουν αφύλακτα, με αποτέλεσμα να έχουν κλαπεί όλα όσα μπορεί να είχαν γλιτώσει από τη μανία της φωτιάς. Το τελευταίο κρούσμα λεηλασίας καταγράφηκε στη Λίμνη.

Δυο «κυνηγοί» μετάλλων παραβίασαν το απόγευμα της Πέμπτης τη μεταλλική περίφραξη και τις πόρτες των αποθηκών μιας εξοχικής κατοικίας που είχε καταστραφεί από τις φλόγες και έκαναν πλιάτσικο, αρπάζοντας διάφορα μεταλλικά αντικείμενα όπως πασσάλους, αλλά και και γεωργικά εργαλεία, τα οποία φόρτωσαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους και τράπηκαν σε φυγή. Όμως, έγιναν αντιληπτοί από έναν περίοικο, ο οποίος ενημέρωσε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Αμέσως ξεκίνησαν και το όχημα των δραστών εντοπίστηκε στην περιοχή της Ιστιαίας, όπου ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο οδηγός του, ενώ ερευνώνται τα στοιχεία ταυτότητας του συνεργού του που διέφυγε. Όπως εξακριβώθηκε κατά την προανάκριση, οι δράστες είχαν μεταφέρει τα κλοπιμαία σε μια μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων σε άλλη περιοχή της Εύβοιας, ο ιδιοκτήτης της οποίας αναζητείται. Το αυτοκίνητο του δράστη κατασχέθηκε και ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr