Εύβοια: Μεγάλη προσοχή! Ληστής με κουκούλα μπουκάρει σε κρεοπωλεία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Μεγάλη προσοχή! Ληστής με κουκούλα μπουκάρει σε κρεοπωλεία

Το τελευταίο διάστημα είναι μεγάλη η αναστάτωση που επικρατεί στην Εύβοια  με τα συνεχώς αυξανόμενα περιστατικά διαρρήξεων

Δεν έχουν προηγούμενο τα περιστατικά κλοπών σε σπίτια και επιχειρήσεις στην Εύβοια.

Πιο πρόσφατος στόχος ληστών μία επιχείρηση στη Χαλκίδα, συγκεκριμένα ένα κρεοπωλείο, όπου ληστής με κουκούλα δεν δίστασε να σπάσει τη τζαμαρία του μαγαζιού και να εισβάλει μέσα αφαιρώντας το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, μαζί με το λίγα χρήματα που είχε μέσα.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής 6 Νοεμβρίου ενώ ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε την ληστεία στις Αρχές.

Το τελευταίο διάστημα είναι μεγάλη η αναστάτωση που επικρατεί στην Εύβοια  με τα συνεχώς αυξανόμενα περιστατικά διαρρήξεων και σε οικίες σε πολλές περιοχές του νησιού.

Πριν από μία εβδομάδα απασχόλησε τις Αρχές μία κλοπή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 31/10 σε σπίτι στα Ψαχνά όπου άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε σπίτι, το οποίο έκαναν άνω κάτω και έκλεψαν χρυσαφικά μεγάλης αξίας.

Οι ιδιοκτήτες που έλειπαν την ώρα της διάρρηξης όταν επέστρεψαν και αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί κάλεσαν την αστυνομία με το τμήμα Διρφύων Μεσσαπίων να διενεργεί έρευνα για το περιστατικό και τον εντοπισμό των δραστών.

Τον ύπνο τους έχουν χάσει όμως και οι κάτοικοι στο Αλιβέρι όπου επίσης καταγράφονται συχνά περιστατικά διαρρήξεων, καθώς μόνο τον προηγούμενο μήνα καταγράφηκαν πάνω από 3 περιστατικά κλοπών σε κοντινό διάστημα σε σπίτια της περιοχής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι διαρρήκτες εισβάλουν στα σπίτια από τα παράθυρα, αφού έχουν σιγουρευτεί ότι δεν βρίσκεται κάποιος μέσα και ανακατεύουν όλο το σπίτι  μέχρι να βρουν αυτό που θέλουν, συνήθως χρήματα, ή κοσμήματα και αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Και στη Χαλκίδα έχουν παρουσιαστεί πολλά περιστατικά κλοπών από οικίες με τις τοπικές Αρχές να συστήνουν ψυχραιμία στους πολίτες οι οποίοι είναι ανάστατοι καθώς φοβούνται για τις περιουσίες τους.

Η υπόθεση των συχνών περιστατικών κλοπών σε πολλές περιοχές του νομού έχει προβληματίσει ιδιαιτέρως τις τοπικές Αρχές και εν γένει την κοινωνία της Εύβοιας, αφού όπως φαίνεται οι επίδοξοι ληστές έχουν πλέον αρκετό θράσος καθώς απλά «χτυπάνε» και φεύγουν βρίσκοντας πάντα πρωτότυπους τρόπους για να κλέψουν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr