Εύβοια: Ομιλητής στο πρόγραμμα «Πυξίδα» ο Γρηγόρης Δάσκος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Ομιλητής στο πρόγραμμα «Πυξίδα» ο Γρηγόρης Δάσκος

Ομιλητής στο πρόγραμμα «Πυξίδα» ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευβοίας, Γρηγόρης Δάσκος.

Ομιλητής στο πρόγραμμα «Πυξίδα» ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευβοίας, Γρηγόρης Δάσκος.

Όπως ο ίδιος αναφέρει: «Με ιδιαίτερη χαρά δέχτηκα την πρόσκληση για τη συμμετοχή μου ως ομιλητή στην παρουσίαση του επαγγέλματος του δασκάλου, σε μαθητές και μαθήτριες Λυκείων της Στερεάς Ελλάδας στα πλαίσια του προγράμματος “ΠΥΞΙΔΑ”.

Η ομιλία είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021 και ώρα 18.45΄.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη Στ. Ελλάδας κ.Φ. Σπανό και τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας κ. Κ. Γαλάνη για τη σημαντική πρωτοβουλία.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Προσωπικότητες πανελλαδικής εμβέλειας, καταξιωμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες που έχουν διακριθεί στο χώρο τους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και συμμετέχουν στην «ΠΥΞΙΔΑ»!
Πρόσωπα, που έχουν τα εχέγγυα, προκειμένου να λειτουργήσουν ως «μέντορες» για τους νέους της Στερεάς Ελλάδας, οι οποίοι καλούνται να επιλέξουν ή και να χαράξουν το δικό τους επαγγελματικό μονοπάτι.
Στο πλαίσιο του προγράμματος, θα παρουσιαστούν σε 14 ενότητες, 46 επαγγέλματα με ισάριθμους ομιλητές. Η διάρκεια των webinars θα είναι 30 λεπτά, ενώ το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 19 Απριλίου έως και τις 10 Μαΐου.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής, ακολουθώντας το αντίστοιχο webinar link στον παρακάτω πίνακα με τις επαγγελματικές ενότητες.
Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας συμμετοχών και οι εκατό (100) πρώτοι συμμετέχοντες μαθητές θα μπορούν να εισέρχονται μέσω σχετικού link στη διαδικτυακή πλατφόρμα (zoom)».
Για τους υπόλοιπους, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αντίστοιχη υποενότητα επαγγελματικής δράσης, τα σεμινάρια θα μεταδοθούν από το κανάλι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο YouTube.
 Σύνδεσμος συμμετοχής: http://pste.gov.gr/education
 Πληροφοριακό video: https://youtu.be/mgjXsfiN4Zg

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr