Εύβοια: Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από σήμερα έως τη Δευτέρα το πρωί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από σήμερα έως τη Δευτέρα το πρωί

Βροχές και καταιγίδες στην Εύβοια σύμφωνα με το meteo

Μια ταχέως κινούμενη ατμοσφαιρική διαταραχή επηρεάζει τον καιρό της χώρας μας από το βράδυ του Σαββάτου 20/2, με βροχές στην Κεντρική Μακεδονία, στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, στο Αιγαίο, στην Εύβοια και στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, η μεταβολή του καιρού θα διαρκέσει έως τις πρώτες ώρες της Δευτέρας 22/2.

Πιο αναλυτικά, βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν κατά το υπόλοιπο της Κυριακής 21/2 στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη ενώ πιθανότητα ασθενών πρόσκαιρων βροχών υπάρχει για την Εύβοια και την Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη, θα εξασθενήσουν και έως τις πρώτες ώρες της Δευτέρας 22/2 θα σταματήσουν.

Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται ο ολικός υετός (βροχές/καταιγίδες) που αναμένεται την Κυριακή 21/2 και τις πρώτες ώρες της Δευτέρας 22/2 καθώς και οι περιοχές όπου υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr