Εύβοια: Πρώτη αιμοδοσία της Τράπεζα Αίματος «Γιάννης Αγριόδημος» παρουσία του Συνδέσμου Προπονητών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Πρώτη αιμοδοσία της Τράπεζα Αίματος «Γιάννης Αγριόδημος» παρουσία του Συνδέσμου Προπονητών

Πρόεδρος στον σύνδεσμο προπονητών Εύβοιας είναι ο Παναγιώτης Τοκπασίδης και ήταν κόουτς του ΑΟ Χαλκίς όταν συνέβη το τραγικό γεγονός με τον Γιάννη Αγριόδημο, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τον Φεβρουάριο του 2021.

Το «παρών» στην πρώτη αιμοδοσία για τη ίδρυση τράπεζας αίματος με το όνομα του αδικοχαμένου τερματοφύλακα Γιάννη Αγριόδημου θα δώσει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας και καλεί όλο το φίλαθλο κοινό να συμμετάσχει σε αυτήν την πράξη αλληλεγγύης, «για να κρατήσει το ευβοϊκό ποδόσφαιρο άσβεστη τη μνήμη του Γιάννη» όπως αναφέρει μεταξύ άλλων.

Πρόεδρος στον σύνδεσμο προπονητών είναι ο Παναγιώτης Τοκπασίδης και ήταν κόουτς του ΑΟ Χαλκίς όταν συνέβη το τραγικό γεγονός με τον Γιάννη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τον Φεβρουάριο του 2021.

Στην ανακοίνωσή του ο Σ.Π.Π.Ε αναφέρει:

«Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ευβοίας, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την ΕΠΣΕ, τον ΑΟ Χαλκίς, τον Σύνδεσμο Διαιτητών και όλα τα σωματεία -με πράξεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης- αισθάνεται την ανάγκη να υπενθυμίσει στα μέλη του και το φίλαθλο κοινό πως το Σάββατο 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη αιμοδοσία της Ίδρυσης Τράπεζας Αίματος “Γιάννης Αγριόδημος” στην αίθουσα ‘Αριστοτέλης’ του δήμου Χαλκιδέων στην παραλία Χαλκίδας από τις 8.30π.μ. έως τις 14.00 και αφορά τα σωματεία των δήμων Χαλκιδέων-Ερέτριας και Μεσσαπίων (κεντρική Εύβοια).

Ο αδικοχαμένος Γιάννης Αγριόδημος ήταν εθελοντής αιμοδότης και δότης μυελού των οστών και μέσα από την ίδρυση της τράπεζας αίματος με την ονομασία «ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΟΔΗΜΟΣ» το ευβοϊκό ποδόσφαιρο θα κρατήσει άσβεστη την μνήμη του.

Τονίζουμε ότι το αίμα θα διατίθεται αποκλειστικά στους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, καθώς και στους συγγενείς Α’ βαθμού (γονείς και αδέλφια) εάν και όποτε χρειαστεί…».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr