Εύβοια: Πρώτο Σαββατοκύριακο με «ελευθέρας» – Χαμός στα μαγαζιά της Χαλκίδας (εικόνες)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Πρώτο Σαββατοκύριακο με «ελευθέρας» – Χαμός στα μαγαζιά της Χαλκίδας (εικόνες)

Γέμισε από κόσμο η παραλία της Χαλκίδας - Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους

Πρώτο Σαββατοκύριακο στην Εύβοια, μετά την χαλάρωση των μέτρων και ο κόσμος εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό για να κάνει τα ψώνια του, να επισκεφθεί μουσεία ή κάποια κοντινή παραλία στην περίπτωση που δεν έφυγε εκτός μετά την απελευθέρωση των μετακινήσεων.

Μία διαφορετική εικόνα παρουσίαζε η Χαλκίδα, που επιστρέφει με γοργούς ρυθμούς στην κανονικότητα. Οι παραλίες πλημμύρισαν με κόσμο, το ίδιο και οι εμπορικοί δρόμοι καθώς τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά και θα είναι ανοιχτά και την επόμενη Κυριακή. Άλλοι επέλεξαν να πάνε για καφέ ή φαγητό ή βόλτες σε ηλιόλουστους δρόμους.

Όσοι επέλεξαν να παραμείνουν στο κλεινόν άστυ το πρώτο Σαββατοκύριακο της Ελευθερίας χρειάστηκε να οπλιστούν με υπομονή καθώς ουρές υπήρχαν σχεδόν παντού έξω από εμπορικά καταστήματά, στην παραλία της Χαλκίδας, ουρες και στους δρόμους της πόλης που οδηγούν στις κοντινές παραλίες.

Η ηλιόλουστη ημέρα οδήγησε τους Χαλκιδέους,  να περάσουν την ημέρα τους στις παραλίες του Νομού, με το αεράκι να μην εμποδίζει αρκετούς για την πρώτη βουτιά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr