Εύβοια: Σάλος με την «έκρηξη» σε σχολείο της Ερέτριας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Σάλος με την «έκρηξη» σε σχολείο της Ερέτριας

Το πρωί της Παρασκευής 24/3 ένας κρότος προκάλεσε αναστάτωση στο σχολείο της Ερέτριας.

Την αντίδραση του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ερέτριας προκάλεσαν όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες μετά τον πανικό από το δυναμιτάκι που κάποιος πέταξε μέσα στο σχολείο.

«Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων κ Κηδεμόνων αποδοκιμαζει την ενέργεια κάποιων ατόμων που πέταξαν βαρελότο από τον αυλειο χώρο του σχολείου στον εσωτερικό χώρο και είχε ως αποτέλεσμα τον φόβο τρόμο των παρισταμενων Γονέων παιδιων καθηγητών της σχολικής εκδήλωσης του εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

το Δ.Σ στηρίζει την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων και κλήθηκε αστυνομία .Η αστυνομία ως αρμόδια αρχή προχώρησε σε καταθέσεις για την διερεύνηση του περιστατικού», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωί της Παρασκευής 24 Μαρτίου στο σχολείο επικράτησε αναστάτωση όταν ακούστηκε ένας περίεργος κρότος, ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε γρήγορα, δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό, αφού ο θόρυβος προήλθε από ένα δυναμιτάκι που πέταξε κάποιος μαθητής εντός του σχολείου.

Στο evima.gr μίλησε αποκλειστικά για το περιστατικό ο δήμαρχος της Ερέτριας, Ιωάννης Δημητρακόπουλος, ο οποίος θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη τονίζει ότι «Δεν έγινε καμία έκρηξη στο γυμνασιο της Ερέτριας».

Ο κ. Δημητρακόπουλος εξηγεί ότι: «Την ώρα που πραγματοποιούνταν η γιορτή για την 25η Μαρτίου κάποιοι πέταξαν ένα δυναμιτάκι κοντά στο χώρο που γίνονταν η γιορτή του σχολείου, κοντά στις τουαλέτες με αποτέλεσμα να τρομάξουν μαθητές, καθηγητές και όσοι παρευρίσκονταν εκεί. Αυτό έγινε και όχι έκρηξη. Το συμβάν εξετάζει η αστυνομία όπου και παρευρίσκονται εκείνοι που πέταξαν το δυναμιτάκι».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr