Εξαφάνιση στις Σέρρες: Missing Alert για την αγνοούμενη γυναίκα – Στο κόκκινο η αγωνία των συγγενών της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαφάνιση στις Σέρρες: Missing Alert για την αγνοούμενη γυναίκα – Στο κόκκινο η αγωνία των συγγενών της

Τι αναφέρεται στο Missing Alert. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στην πόλη

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση 54χρονης γυναίκας στις Σέρρες. Τι αναφέρεται στο Missing Alert. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στην πόλη…

Οι ώρες περνούν και το θρίλερ στις Σέρρες με την εξαφάνιση της γυναίκας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκαν τα ίχνη της, δεν έχουν αποσαφηνιστεί και οι συγγενείς της ζήτησαν να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της, σε μια προσπάθεια να βρεθούν νέα στοιχεία, τις επόμενες ώρες. Στο Missing Alert φαίνεται η εικόνα της αγνοούμενης και ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της, με τις έρευνες όμως να παραμένουν άκαρπες.

Όπως αναφέρεται: «Στις 23/06/22, εξαφανίστηκε από περιοχή στις Σέρρες, η Ελισσάβετ Ακριτίδου, 54 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ελισσάβετ Ακριτίδου έχει ύψος 1,56 μ., βάρος 65 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα, μαύρο παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Φορούσε μαύρη τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr