Φιλιατρά: 19χρονη εξέδιδε την ανήλικη αδελφή της – Της έδιναν χασίς πριν από τα ερωτικά ραντεβού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φιλιατρά: 19χρονη εξέδιδε την ανήλικη αδελφή της – Της έδιναν χασίς πριν από τα ερωτικά ραντεβού

Πατέρας κατήγγειλε ότι η 19χρονη κόρη του εξέδιδε τη 14χρονη αδερφή της με συνεργό 28χρονο - Της έδιναν χασίς για να κάμπτουν την αντίστασή της

Πατέρας κατήγγειλε ότι η 19χρονη κόρη του εξέδιδε τη 14χρονη αδερφή της με συνεργό 28χρονο – Της έδιναν χασίς για να κάμπτουν την αντίστασή της

Μία 19χρονη από τη Βουλγαρία και ο 28χρονος φίλος της συνελήφθησαν στα Φιλιατρά, έπειτα από καταγγελία του πατέρα της ότι και οι δύο μαζί, τις τελευταίες μέρες, εξέδιδαν την 14χρονη αδελφή της. Μάλιστα – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ – η 19χρονη αι ο 28χρονος έδιναν χασίς στο θύμα για να κάμπτουν την αντίστασή της.

Ο 43χρονος Βούλγαρος πατέρας απευθύνθηκε στην Αστυνομία και κατήγγειλε, ότι η 19χρονη κόρη του μαζί με τον 28χρονο σύντροφό της εκδίδουν έναντι αμοιβής σε άλλους αλλοδαπούς την ανήλικη κόρη του, 14 ετών.

Από την προανάκριση που ενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, έχει προκύψει ότι η 19χρονη μαζί με τον 28χρονο σύντροφο της, εξέδιδαν την 14χρονη, έναντι αμοιβής κυρίως σε αλλοδαπούς υπηκόους στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας.

Η Αστυνομία συνέλαβε τη 19χρονη και τον 28χρονο και με τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπων και γενετήσιας πράξης με ανήλικο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, απ’ όπου πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή στον Ανακριτή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr